Nektek sincs szilveszteri hangulatotok?
Én egészen tavalyig gyűlöltem a szilvesztert, minden évben kínként éltem meg, hogy végig kellett néznem, ahogyan meghülyülnek az emberek. Csak ültem otthon a lakásban és alig vártam, hogy másnap legyen végre. Utálom a petárdát, az ittas embereket és azt, hogy úgy viselkednek ilyenkor, mintha valami nagyon nagy ünnepelni való dolog történne, pedig csak eggyel nagyobb évszámot írunk, mi ebben olyan nagy szám?
Aztán tavaly az új párom elvitt a barátaihoz házibuliba, ahol hihetetlenül jól éreztük magunkat, nagyon jót buliztunk, pedig senkit sem ismertem még akkor a baráti társaságából, mivel előtte pár héttel ismerkedtünk meg.
Ma nagyobb bulit tervezünk, mint a tavalyi, sokkal több embert is hívtunk meg és jelmezes parádé is lesz, szóval alig várom, sosem gondoltam, hogy egyszer majd szeretni fogom a szilvesztert :-)
Szóval a hangulat megvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!