Valaki. Szilveszterezik velem? XDDD
Figyelt kérdés
Nemtudom mit csináljak szilveszterkor...Szóval így csak barátnőmmel 2en unalmas...Valaki?:'DD2011. nov. 24. 11:10
1/5 anonim válasza:
Hol laksz?
Nő vagy vagy férfi?
Ha férfi,miért nem vagy meg jól egyedül-kettesben a csajoddal?
Ha lány/csaj/nő vagy,miért nem elég neked 1 barátnővel kettesben?Illetve miért nincs több barátnőd,miért csak egy van?
3/5 A kérdező kommentje:
Soltvadkert:D
Lány...
Azért mert minden szilvesztert együtt töltöttünk és már nagyon nem tudukn mit csinálni:D
Több barátnőm nincs..Csak az unokatestvérem de ő meg a barátnőm nem szeretik egymást így 3asban szilveszterezni lehetetlen:D
2011. nov. 24. 18:21
4/5 anonim válasza:
óóó én szívesen csak hát Budapesti vagyok:) de szívesen leveleznék veled privátban :)
18/L
5/5 anonim válasza:
én nagyon szivesen:D az baj ha fiu vagyok?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!