Csak én akadok ki? vagy velem van a baj?
Az a lényeg, hogy felfogta mit mondasz, és nem megy, ne idegeskedj, rosszul fogsz aludni.
Egyébként jogos a felháborodásod.
Mi 210 km-re lakunk a családomtól, így nem megyünk túl gyakran, viszont tervezhető a dolog teljesen, és ha megyünk, akkor mindig 3-4 napot maradunk is meghosszabbított hétvégéken a szüleimnél. Elindulunk, megérkezünk. És akkor közli a sógornőm, hogy ja, a 3 gyerekéből 2 egy hete beteg, de már a harmadik is kezdi az épp aktuális betegséget. Mindezt akkor, mikor az ő gyerekei meg az enyémek már vígan játszanak együtt. És ezt csinálja rendszeresen. Legutóbb megkérdeztem pár nappal előbb, hogy mindenki egészséges-e, azt mondja, igen. Erre mire odaérünk tiszta takony mind a három gyerek. A fenéért nem tud szólni?! Megyünk egy héttel később, és kész. Már tiszta ideg vagyok, mikor megyünk, mert tudom, hogy ez vár ránk, és persze utána az én gyerekem is jó eséllyel beteg lesz, mert 3-4 nap alatt simán begyűjt valamit szinte mindig:S
Teljesen jogos a felháborodásod.
Teljesen igazad van, de azért nem mindegy, hogy adod elő. Leírva nem érezni a stílust, élőszóban viszont nagy a jelentősége.
Mi úgy szoktuk, hogy ha az enyém mondjuk náthás, és esedékes egy családi esemény, akkor felhívom tesómat és elmondom, hogy ez van, így és így van a kislány, elhalasszuk-e vagy belefér. És ők eldöntik a feleségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!