2 éves kisfiam? Eddig csak velem és édesapjával volt - segítségünk nincs, se nagyszülő senki
most elkezdtünk vele egy családi napközit amit szeret,nem sír meg semmi, érdeklődik, játszogat is... de ha szólnak neki oda se néz semmi reakció, ám ha én szólók, egyből mindenre reagál? ez azért van mert nem volt emberek között úgy igazán? persze játszótér ilyesmi igen, de nagyon idegen még neki a hely- feloldódik majd? egyébként akiket ismer azokkal kedves közvetlen
volt így valaki még?azt sem engedi meg, hogy a dada levegye a cípőjét fogja a kezemem közben
én nem tudok tanácsot adni, csak leírom nálunk mi van.
fiam itthon mint ha a falnak beszélnék, kérek valamit és semmi. szóltam a gyerekorvosnak, hogy valami baj van, mert nem reagál. de úgy képzeld el, hogy rám se néz, hiába legyezek a szeme előtt, mikor 20.jára kérem (persze ha jó dolog jön akkor mint a kisangyal rohan)
elvittük kivizsgálásra, ott minden! utasítást tökéletesen megcsinált, feladatokat megoldotta, még olyanokat is amikre azt tippeltem, hogy ez még nem fog neki menni :)
az lett az eredmény, hogy semmi baja, egy kis figyelemzavara van, túlságosan rákoncetrál dolgokra de majd kinövi :)
lehet nálatok az a gond, hogy túl sok még neki az inger, nem?
szia:)
nálunk éppen fordítva van, ha én kérem figyel , ha más akkor semmi reakció:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!