Más is átaludja ezt a xar napot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van, aki korán lefekszik ma? :)2021. dec. 31. 16:47
1/10 anonim válasza:
Nem fog sikerülni mert felébresztenek a durrogtatásokkal.
3/10 anonim válasza:
Felesleges mert éjfélkor úgyis felébredek a durrogásra.
Majd utánna.
4/10 anonim válasza:
Én mar hokkon vagok hajljátok.. Koxcsnába vagyunk haverokka kuvajó a buli sztem atssalszom csak nem agyban érte.
5/10 anonim válasza:
Használd ki az életidődet, és élvezd úgy, ahogy éppen tudod.
6/10 anonim válasza:
én netezek de nem alszok nehogy éjfélre ne kelljek fel mert koccintani kell a családdal
7/10 anonim válasza:
Az tuti, hogy netet, telefont kikapcsolok, és kora délután próbálok sokat inni, hogy bealudjak a piától. Utálom ezt az "ünnepet", nem szeretnék tudatomnál lenni, ha lehet.
8/10 anonim válasza:
Én éjfélkor alapból is mindig ébren vagyok, szóval nem érdekel a dolog.
9/10 anonim válasza:
Nekem sikerült felébrednem pont éjfélben. (Valószínűleg petárdázás...)
Nem volt haszontalan az ébredésem. Szinte rögtön elkezdtem imádkozni azért, hogy jobb évem legyen az előzőnél.
Ui: majdnem reménytelenné vált teljesen 2021. egy igencsak rossz kezdetnek köszönhetően, de megismertem mélyebben egy nem túl régi férfi ismerősömet és fura kapcsolat indult útjára közöttünk...
10/10 anonim válasza:
Reggel fél 8 korainak számít? :-D Minden viszonylagos.
Amúgy a családban volt aki kérte, hogy ébresszük fel és aludt egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!