Ti mit adtok hogy átaludja az éjszakát? Már lassan 11 hónapos és még mindig eszik este már mindent kipróbáltunk eddig pizsama hami jó éjt papi
Dupla etetés, tea este tápszert is váltottam de szerintem fáj tőle a hasa mert nyugtalanabbul alszik azóta. Köszönöm szépen a segítséget
Beba tápszert eszik
Ha fáj a hasa akkor miért kell neki duplát adni?
Nem értem a kérdést.
Nem függ az etetéstől.
Az én lányom is 11 hónapos, általában átaludja az éjszakát este 8tól reggel 6-9 között kel.
De van időszak mikor felkel éjszaka akár többször is, és van amikor olyan nap, hogy pont többet, laktatóbbakat evett. Szóval szerintem hiába kísérletezel ez nem így megy.
Hármas, rendkívül segítőkész volt a válaszod. Szerinted ezzel mit kezdjen a kérdező? Dicsekvés helyett maradhattál volna csendben is.
Kérdező, az én lányom 6 hónapos, és szintén Beba tápszert eszik. Kilenc hetes korától négy hónapos koráig átaludta az éjszakát, azóta pedig egyre gyakrabban ébred és én sem tudom, mit tegyek. Biztos, hogy éhes? Nem lehet, hogy fázik/melege van, kiszárad a szája, vagy valamilyen diszkomfortérzete van? Napközben próbálj meg többször adni neki. Ne valts tápszert, kapja csak amit megszokott. Nővérem kisfiát például zavarta az éjjeli fény, amikor teljes volt a sötétség jól aludt, a lányom pedig fordítva: teljes sötétben megijed éjszaka, éjjeli fénnyel jobban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!