Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ti mit adtok hogy átaludja az...

Marcsw kérdése:

Ti mit adtok hogy átaludja az éjszakát? Már lassan 11 hónapos és még mindig eszik este már mindent kipróbáltunk eddig pizsama hami jó éjt papi

Figyelt kérdés

Dupla etetés, tea este tápszert is váltottam de szerintem fáj tőle a hasa mert nyugtalanabbul alszik azóta. Köszönöm szépen a segítséget

Beba tápszert eszik

2019. dec. 5. 07:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Nyilván nem akarom teletömni és nem szeretném ha rossz lenne neki. Azért tettem fel a kérdést mert azt mondta az orvos hogy neki már nem kellene éjszaka enni szoktassam le róla vagy 6 évesen is etetni kell. Kíváncsi voltam hogy csak mi vagyunk e így kicsit megnyugodtam
2019. dec. 5. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze, sőt, ha lassan nem választod el, még 18 évesen is cicizni fog... Komolyan, agyam eldobom, milyen tanácsokat osztogatnak egyes orvosok
2019. dec. 5. 17:30
 13/15 anonim ***** válasza:
A gyerekem 18 hónapos koráig minden éjszaka éjfél és kettő között kérte a 250 ml tejitalt, ha jól evett aznap, ha nem. Aztán egyre ritkábban, most 21 hónapos lesz és kb. 3-4 hete nem eszik éjszaka. Pedig nem lett jobb az étvágya nappal. Nem trükköztem semmivel, nem maceráltam, nem "kínoztam" teával vagy azzal, hogy nem adok neki éjjel. Gyerekorvos is azt mondta, ha kéri, adjam, majd leszokik róla maga. Ne stresszelj ezen. Fárasztó, tudom, hátam közepére nem kívántam az éjjeli tejital kevergetést. De hidd el 18 évesen nem fogja kérni. Vagy kiszolgálja magát egyedül :)
2019. dec. 5. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi tápszerváltás után sokkal rosszabbul aludtunk. Visszaváltottuk és megint minden szuper. Nem alussza át az éjszakat, de nem kel óránként csak 1-2-szer, max.3-szor legrosszabb esetben. A két tápszer közt pedig csak annyi volt a különbség, hogy egyik HA másik a sima. Mégsem jött be.
2019. dec. 13. 21:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekünk is a tápszer váltás volt a gond visszatértünk a másikra azóta jobb 2x eszik egész sokat bír a múlt héten volt egy átaludt éjszaka is
2019. dec. 14. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!