Anyatejes kisbaba mikortól képes rá, hogy átaludja az éjszakát?
Nyolc körül alszik el kb., aztán 23-24 között ébred, én ekkor fekszem le. eszik visszaalszik majd ébred 3-4 felé, majd 7-kor és végül 9-kor.
Tudom, hogy egy átlagos ekkora babs 3-4 óránként eszik, hiszen az anyagej gyorsan emésztödik, fiziológiailag mikortól képes kibírni evés nélkül az éjszakát? Sokaktól hallom, higy az ö babájuk, már 4-6 hetesen aludt végig, ök mit csinálnak másként?
Babafüggö, de nagyon! Akiknek 3honaposan átalussza szerintem az a szerencsések közé tartozik. Én babám két hónapos de éjjel már alszik 3.5 órát egyhuzamban. Nyolcórás altatás után éjfélkor szokott kelni. Én ennek már nagyon örülök. A te babád az ébredési ciklusból ítélve valószínűleg éhség miatt kel fel. És ez anyatejes babánál szerintem tök normális így. És szerintem az tévhit hogy ha bekajál nagyon akkor majd jobban alszik, vagy többet. Azt nem írtad mekkora a babád. Szerintem amúgy fél éves kora körül lenne "természetes" hogy át aludja az éjszakát. De ez csak az én véleményem. Szerintem ahogy telik az idő mindig egy kicsit többet fog egy huzamban aludni végül már csak egyszer kel.
Szerintem akinek mindig átalussza az éjszakát az sem jó, én is felkelek legalább egyszer inni. Évek óta nem volt hogy egy teljes éjszakát át aludtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!