Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Introvertáltak, hogy élitek...

Introvertáltak, hogy élitek túl a szilveszteri bulit?

Figyelt kérdés

A kérdés csak intovertáltaknak szól, ha nem az vagy, légyszives lépj tovább!

Az én párom “sajnos” imádja a szilvesztert, így miatta elmegyünk baráti társaságba, csak nem maradunk végtelen ideig.

Tippek, hogyan lehetne könnyebb? 1-2 óra után már fáj a fejem a nyüzsgéstől, beszélgetni kell, és persze nincs egy szoba, ahol egyedül, CSÖNDben lehetnék.

2021. dec. 25. 20:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált vagyok, emlékeim szerint eddig összesen háromszor voltam szilveszteri buliban, egyszer eljöttem 11kor. A két másik alkalom viszont jó volt, mert csak kisebb társaság volt, vacsi volt, társas, beszélgetés, de nem volt tánc vagy üvöltő zene. Kis társaság, szolid buli nem opció?
2021. dec. 26. 09:21
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Nekem az a titkom, hogy ha iszok akkor introvertáltból extrovertált leszek.

Olyankor már nem zavar a társaság.

Bár legutóbb jól sikerült, mert azt mondták, hogy annyit ittam, hogy már este 10-kor elaludtam az asztalnál, majd 23:30-kor felugrottam, hogy "HUHH! INDULJUNK!"

2021. dec. 26. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:
84%

Én se megyek buliba

És senki se mondhatja, hogy nem vagyok társasági ember.

Nekem a tökéletes szilveszter ha otthon vagyok filmezek és tv-zek.

2021. dec. 26. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A fèrjemmel itthon kettesben szilveszterezünk már sok ève, ehhez ragaszkodom.

Mivel èn az ő kedvèèrt megyek vele anyósèkhoz ( az ő családjához), a szentestès, vacsis, ajándèkozós mizériára amit a hátam közepére se kívánok, ezèrt cserébe úgy szilveszterezünk ahogy én szeretnèm. Itthon, kettesben, gyerekpezsgőt iszogatva, kártyázva, társasozva, sorozatokat nézve, csillagszórózva:). Aztán ha 1-2 körül aludni ment, én még bekuckózok, ès olvasok is, az épp aktuális könyveimet:)

2021. dec. 27. 01:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Énis pont így vagyok, nekem is mennem kell egy buliba, hát ne is mondd már előre tudom mi lesz, jön egy olyan csapat is akik nem megfelelően tudnak viselkedni és nem tudják hol a határ az italnál. Én megmondom őszintén kifejezetten utálom a dohányt illetve az alkoholt egyaránt azokat az embereket is messziről kerülöm akik végzik ezeket a dolgokat, de most még ki sem tudom kerülni. Ráadásul vannak pánikrohamaim fogalmam sincs mi lesz ha ott fog rám jönni, max annyi hogy lemegyek levegőzni valahogyan csak kibirom azt az estét.
2021. dec. 27. 10:42
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

15: Hehe, egyszer hasonló szituációban én kimásztam az ablakon, és sétáltam egy nagyot a környéken.

Szerencsére földszinti lakás volt. :-)

Mondjuk előtte szólhattam volna valakinek...

2021. dec. 27. 11:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én baráti társasággal megyek a régi barátok meg jön pár új de van közte egy büdös gyökér csávó, én megmondtam ha az pofázik valamit én egyből eljövök.
2021. dec. 27. 12:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Sajnos nem opció a kis társaság. Nagy is és tele olyan emberrel, akit nem is ismerek.
2021. dec. 29. 19:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol + párom is ott lesz + olyanokkal bulizom, akiket jól ismerek, házi buli lesz, így nem olyan stresszes, mint máshol lenne. A tudat, hogy bármikor hazamehetek onnan is felszabadító.
2021. dec. 30. 19:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Mivel Introvertáltként nincs direkt párkapcsolatom ezért ez nem volt túlnehéz.

Otthon néztem a Witcher S2-t. Zenét hallgattam. Konzoloztam....

2022. jan. 3. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!