Introvertáltak, hogy élitek túl a szilveszteri bulit?
A kérdés csak intovertáltaknak szól, ha nem az vagy, légyszives lépj tovább!
Az én párom “sajnos” imádja a szilvesztert, így miatta elmegyünk baráti társaságba, csak nem maradunk végtelen ideig.
Tippek, hogyan lehetne könnyebb? 1-2 óra után már fáj a fejem a nyüzsgéstől, beszélgetni kell, és persze nincs egy szoba, ahol egyedül, CSÖNDben lehetnék.
Nekem az a titkom, hogy ha iszok akkor introvertáltból extrovertált leszek.
Olyankor már nem zavar a társaság.
Bár legutóbb jól sikerült, mert azt mondták, hogy annyit ittam, hogy már este 10-kor elaludtam az asztalnál, majd 23:30-kor felugrottam, hogy "HUHH! INDULJUNK!"
Én se megyek buliba
És senki se mondhatja, hogy nem vagyok társasági ember.
Nekem a tökéletes szilveszter ha otthon vagyok filmezek és tv-zek.
A fèrjemmel itthon kettesben szilveszterezünk már sok ève, ehhez ragaszkodom.
Mivel èn az ő kedvèèrt megyek vele anyósèkhoz ( az ő családjához), a szentestès, vacsis, ajándèkozós mizériára amit a hátam közepére se kívánok, ezèrt cserébe úgy szilveszterezünk ahogy én szeretnèm. Itthon, kettesben, gyerekpezsgőt iszogatva, kártyázva, társasozva, sorozatokat nézve, csillagszórózva:). Aztán ha 1-2 körül aludni ment, én még bekuckózok, ès olvasok is, az épp aktuális könyveimet:)
15: Hehe, egyszer hasonló szituációban én kimásztam az ablakon, és sétáltam egy nagyot a környéken.
Szerencsére földszinti lakás volt. :-)
Mondjuk előtte szólhattam volna valakinek...
Mivel Introvertáltként nincs direkt párkapcsolatom ezért ez nem volt túlnehéz.
Otthon néztem a Witcher S2-t. Zenét hallgattam. Konzoloztam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!