Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Most mégis hogy van ez?

Most mégis hogy van ez?

Figyelt kérdés

Ugye az extrovertált-introvertált dolog. Minden oldal mást mond, mindenki mást mond. Kalo Jenő pl az évszakok szerint osztja be (és az ismerősöm is, aki asztrológiát tanul), tehát azt kell nézni hol áll több bolygó.

Tavasz/nyár lesz az extrovertált, és az ősz/tél az introvertált.

Van az elemi felosztás, ami egyértelmű a tűz extrovertált (nyilas meg ősz akkor hogy lesz introvertált), víz introvertált, ebből a rák az nyári abból hogy lesz extrvoertált? Belezavarodtam. Ti hogy tudjátok?

Van még egy verzió, hogy nappal vagy éjszaka születik-e valaki.

2021. dec. 22. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Tűz (kos, oroszlán, nyilas), Levegő (ikrek, mérleg, vízöntő):

kiáradó/extrovertált > fókusza a külvilág

Föld (bika, szűz, bak), Víz (rák, skorpió, halak):

befogadó/introvertált > fókusza a belső világ

Itt találsz erről részletesebb leírást:

[link]

2021. dec. 22. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó hagyjuk inkább tudom ezt a verziót is
2021. dec. 22. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok irányzata van az asztrológiának. Az egyes irányzatok bizonyos dolgokban nem értenek egyet egymással. Ezért érdemes még az elején elköteleződni egy irányba, különben nagyon bele lehet zavarodni a sok ellentétes információba.
2021. dec. 22. 23:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Én azt akarom megtalálni ami az igazság és ami tényleg működik
2021. dec. 23. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az lesz az igazság, ami a te életedben működik, az alapján, hogy tapasztalod. Én is úgy választottam irányzatot, hogy kipróbáltam többet és végül lett egy, ami tökéletesen belepasszolt az életembe. De ez nem azt jelenti, hogy a többi irányzat rossz. Valaki másnak meg az passzol bele az életébe.
2021. dec. 23. 00:52
 6/6 anonim ***** válasza:
23%

Asztrologia az instagramon...

Taszító hanyatlás.

2021. dec. 23. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!