Halak-szűz párositás állitólag jó, mégis rosszul sikerült a randi?
Nem ez alapján szűröm a randipartnereket, de a múlt héten egy szűz nővel randiztam. Depressziv, merev, rideg, alig birtam a randi vége felé is megnevettetni, mosolyra fakasztani, de azért sikerült. Nem lett második alkalom, nem én mondtam le.
A horoszkóp szerint pedig ez jó párositás lenne. Halak/F
Nagyon sok más jegye is van az embernek. Ha tudod a születési dátumát, akkor javaslom a [link] oldalt. Ott megtudod, születésekor melyik másik bolygó milyen jegyben volt.
A másik,hogy nincsen két egyforma, azonos napjegyű ember. Mindenki mást hoz magával, mindenki mást tapasztal élete során. Nincsen recept arra, hogy melyik jegyű emberrel hogyan kell bánni. Próbálkozz szerintem, ne add fel! Adj neki időt, teremts neki olyan környezetet, amiben megnyílik! Kedvesem is szűz jegyű - egy nagyon ragaszkodó, kedves, jó humorú lány. :)))
" Depressziv, merev, rideg"
egyszóval igazi szűz jegyű :D
Másik oldal.
Én vagyok a Szűz nő.
Két Halak kapcsolatom volt, soha többet...
Határozatlan, gyenge, féltékeny.
Én halak vagyok
Volt párom szűz, eleinte nagyon jól ment, de végül megromlott... Soha többet szűz
Figy' már emberek, ti az alapján mentek el randira, hogy a másik felet kikérdezitek melyik év, hónap, nap, óra, perc, másodpercben született? Komplett asztrológiai elemzést csináltok???
Nem'tom ti hogy vagytok vele de én olyan nővel megyek randira aki tetszik és szimpatikus és nem böngészem a csillagjegyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!