Van egy fiú, nem jövünk ki jól, mégis azt álmodtam hogy összejöttünk. Ez mit jelenthet?
Semmit nem jelent, az álom az összerakosgatja az épp aktív emlékeket,- a kerti törpét a szomszéd emberrel, az esti filmet az állatkert pénztárosával... szóval olyan meséket alkothat amely nem feltétlenül reális... bár előfordul hogy épp az álom az ami logikus dolgokra vezet rá bennünket.
ez csak utólag derülhet ki, nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani egy álomnak.
Két dolgot.
1. Nem egészen ismerjük még az agyi folyamatok működését és azok miértjét.
2. Ha ezt a kérdést komolyan gondolod, akkor baromi fiatal vagy... (És akkor a fiatallal még visszafogottabb szót használtam, mint ami egyébként ide illene.)
Hát ez egyszer történt meg velem. Gyűlöltem egy lányt még középiskolában és ő is gyűlölt engem. Egyszer azt álmodtam, hogy szeretjük egymást és másnap nem szóltam be neki, mert nagyon szégyelltem, hogy ezt álmodtam... meglepődött, hogy nem k*rváztam le és megkérdezte mi bajom... elmondtam neki... ő lett életem Nagy Szerelme :)
Mint már említették itt: hajszál vékony a határ gyűlölet és szeretet közt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!