Mégis miért hiszik azt a Skorpiók, hogy nekik mindent szabad?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 13:30
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy általánosítható ez a skorpiókra.
2/11 anonim válasza:
Mert mindent szabad ami a hatalmamban áll, de vannak következmények rám, vagy másokra nézve, és ez a tény, mert ami nem "szabad" az "kötött", és nem mozdítható, így nincs rá befolyásom. Ezért tudom ezt, és nem hiszem, mert megértettem.
Hogy ki mire mer vetemedni, az a személyiségfejlődés kérdésköre.
Én figyelembe veszem a cselekvéseim következményeit, hogy másokra károsító hatással van-e, és van egy kiforrott értékrendem ezzel kapcsolatban, hogy ne tegyem, ha az másnak közvetlenül, vagy közvetetten szenvedést okoz.
7/11 anonim válasza:
Skorpió vagyok, csendes, visszahúzódó, sajnos egyáltalán nem az a típus aki kiállna magáért, pláne nem olyan, aki képes lenne átgázolni másokon. Szóval ne általánosíts.
8/11 anonim válasza:
Miért hiszi azt a kérdező, hogy a születési dátum alapján megkülönböztethet embereket?
9/11 anonim válasza:
Ne szidd a Skorpiókat, mert elharapom a torkodat, grrr.
10/11 anonim válasza:
Általánosítani magában elég rohadt dolog, de még, hogy csillagjegy alapján. Kérdező, ez nem ettől függ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!