Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Ti hogyan ünnepeltétek meg...

Ti hogyan ünnepeltétek meg családi körben a Nők napját?

Figyelt kérdés

Én vettem a nejemnek egy tábla finom tejcsokit, de flegmán közőlte hogy diétázik és tudhatnám, ha érdekelném. Sajnos habár az forog közszájon, hogy a nők szeretik az édességet, mégis én ettem meg. :/

Nálatok mi volt?

2016. márc. 8. 21:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Azt kell hogy mondjam,hogy igaza volt a felesègednek.Ha fogyózik akkor nem túl találó a csoki.Akkor már vettèl volna cukormentest.Szerintem jobban èrtèkelte volna.

Amúgy èn nem kaptam semmit.Elvileg a párom ma vesz majd virágot.De az már nem olyan:)

2016. márc. 9. 08:39
 32/35 anonim ***** válasza:

Angliában élek, így itt kint nem jellemző az, hogy a kollégák virágot adjanak nőnapra.

Mivel múlt héten vasárnap volt anyák napja, ezért sokan vettek virágot, de ez nem nőnap csak anyák napja. Szerintem fogalmuk sincs, hogy tegnap nőnap volt.

2016. márc. 9. 09:37
 33/35 anonim ***** válasza:
67%
Elszomorító, hogy mennyi kiégett, sekélyes ember él a Föld hátán... :/
2016. márc. 9. 09:39
 34/35 anonim ***** válasza:
10%

Ha szerinted az sekélyesség,hogy a nőket rengeteg helyen pozitív diszkrimináció illeti,és ha nem kapják meg,akkor még arra panaszkodnak,hogy elnyomják őket.

Az olyan feministákkal nincs bajom,akik a valódi egyenlőségért harcolnak,nem pedig csak az egyenlőség előnyeiért.

Sajnos még a mai napig is sok nő természetesnek veszi,hogy azért,mert ő nő,akkor a pasi udvarolja körbe,fizessen neki mindent,holott ők is ugyanúgy élvezik a szexet,pl.....

Ha egy férfi akar szexre egy nőt fizetnie kell,ha egy nő akar szexelni még neki fizetnek.

2016. márc. 9. 16:28
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
dugtunk. Igaz éjfél után, szóval nem számít.
2016. márc. 9. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!