Ti hogyan ünnepeltétek meg családi körben a Nők napját?
Figyelt kérdés
Én vettem a nejemnek egy tábla finom tejcsokit, de flegmán közőlte hogy diétázik és tudhatnám, ha érdekelném. Sajnos habár az forog közszájon, hogy a nők szeretik az édességet, mégis én ettem meg. :/
Nálatok mi volt?
2016. márc. 8. 21:36
1/35 anonim válasza:
Kaptam egy cserepes virágot a barátomtól. :)
23/L
2/35 anonim válasza:
Vettem neki egy szál szegfűt és egy Milka táblacsokit. Majd dugtunk egyet. 26/F
3/35 anonim válasza:
A férjemtől egy csokor tulipánt és egy doboz cappuccinot (a kedvencemet) kaptam.
40/N
4/35 anonim válasza:
A férjemtől cserepes virágot kaptam, a nagy fiamtól vágott virágot és táblacsokit. A kicsi fiam, mivel hallotta a "nagyoktól", ő is felköszöntött. Vele kicsit beszélgettünk erről, hogy számomra mit jelent nőnek lenni stb. 6 éves, nagyon szeret minden dolog mélyére nézni:)
5/35 anonim válasza:
Tényleg tudhattad volna :)
A munkahelyen kaptunk egy szép csokrot (10 férfi kollégám van és 1 nő).
Hazafelé a Lidl-ben a pénztáros fiú osztogatott a nőknek rózsát.
Itthon a barátomtól is kaptam virágot, és elmentünk sütizni. Én fogyózom :D
6/35 anonim válasza:
Sehogy, szerencsére sem a férjem, sem a gyerekiem nem foglalkoznak ilyen hülyeségekkel
7/35 anonim válasza:
sehogy. kulfoldon élunk, itt szerintem azt se tudják, hogy Nok napja volt ma :D
8/35 anonim válasza:
Annak a nőnek legközelebb csak egy kórót adnék.
9/35 anonim válasza:
#7: Aki ma leült a gép elé, az azért tudta, mivel valószínűleg járt a Google oldalán.
10/35 A kérdező kommentje:
Miért külföldön nincsen Nők napja ?
A kóró az ideális, mert nem hizlal és sok antioxidáns van a növényekben. Köszi a tippet.
2016. márc. 8. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!