Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Ti hogyan ünnepeltétek meg...

Ti hogyan ünnepeltétek meg családi körben a Nők napját?

Figyelt kérdés

Én vettem a nejemnek egy tábla finom tejcsokit, de flegmán közőlte hogy diétázik és tudhatnám, ha érdekelném. Sajnos habár az forog közszájon, hogy a nők szeretik az édességet, mégis én ettem meg. :/

Nálatok mi volt?

2016. márc. 8. 21:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%

9, nekem fel sem tunt a google oldala, csak most, hogy irtad néztem meg, hogy mit kreáltak a mai napra.

az biztos, hogy az ismerosi koromben nem tudnak rola. a virágboltokban nincs kiirva, a bevásárlo kozpontokban sincs (mint pl. otthon az Auchan, vagy Aréna pláza). se a férjem, se a családja nem tud arrol mikor van nonap. pedig mindannyian a kereskedelemben dolgoznak (dolgoztak). mikor ma én mondtam nekik, azt felelték, hogy jajj tudod ez nem Magyarország, ahol még névnapot is tartunk :D a szomszéd se tudott arrol, hogy nonap lenne.. mondom, sehol nincs ez kiirva. abszolut nincs a koztudatban. (viszont a nagymamák világnapját mindig megtartják :D)

2016. márc. 8. 22:22
 12/35 anonim válasza:
72%

Én kifejezetten kértem a férjem h virágot ne. Már a Valentín napi cserepes ks kiszáradt.... :D

Kérésemre inkább beültünk egy kávézóba a pici babànkkal. Elsõ igazi családi program. :)

2016. márc. 8. 22:34
 13/35 anonim ***** válasza:
95%

- lidlben, pennyben rózsát osztogattak

- zöldésges fiúk nárciszt

- apa átjött este egy sál szegfűvel, aztán unokabátyó is beesett - néztünk is, nem szokása - egy... hát, fene tudja, mivl, de jó illata volt :D

Nejed egy marha, már bocs. Hozhattad volna nekem a csokit, én fogyó ide vagy oda imádom!

2016. márc. 8. 22:40
 14/35 anonim ***** válasza:
67%

"az forog közszájon, hogy a nők szeretik az édességet"

Ha házas vagy, onnantól ne érdekeljen, hogy a NŐK mit szeretnek, onnantól csak az számít, hogy a te Piroskád mit szeretne.

2016. márc. 8. 22:44
 15/35 anonim válasza:
30%
Utolsó, miért, aki nős, annak nincsenek kolléganői, nőrokonai, nőismerősei?
2016. márc. 8. 22:54
 16/35 anonim ***** válasza:
76%
Mi Angliában élünk,itt sincs.Tegnap volt itt anyák napja.De persze párom felköszöntött szóban,de minket ez nem érdekel túlzottan :)
2016. márc. 8. 22:57
 17/35 anonim ***** válasza:
82%

Azért nem akkora ünnep ez a nőnap.

De undorító dolog, amikor egy házasság nem arról szól, hogy mi vagyunk a Pista meg a Piri, és ismerjük egymást, hanem arról, hogy csajok vs. pasik.

Ha a férjedet, feleségedet leped meg valamivel, nem azt kell nézni, hogy a férfiak/nők mit szeretnek, hanem hogy az adott személy mit szeretne.

2016. márc. 8. 22:58
 18/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tud róla a párom, hogy nőnap van. Bár a munkahelyén van rádió, úgyhogy talán mégis... Mindenesetre ismer és nem hozta szóba a dolgot. Amúgyis androgün vagyok, nem érzem magam nőnek :D

Régebben csokit bármikor elfogadtam volna, ma már nem. Saját csokit eszem, amit én csinálok (nem igazi csoki, mert nem kakaóvajas, de nekem szuper), habár inkább a párom eszi fel azt is, mert még nálam is sokkal édesszájúbb.

A virágot szeretem, de általában a tövén, de cserepest nem, mert úgyis elfelejtem locsolni.

Koponyát pedig még a szülinapomra se kapok. Na nem baj, én is csak tortát sütök a páromnak, nem ajándékozunk sosem, karácsonykor sem.

2016. márc. 8. 23:36
 19/35 anonim ***** válasza:
Apukám vett nekem egy orchideát (kedvenc virágom). :) Ennyi, nem szoktunk ilyen mondvacsinált ünnepekből nagy felhajtást csinálni. Barátom nincs.
2016. márc. 8. 23:37
 20/35 anonim ***** válasza:

Az tényleg fura, hogy abból indul ki valaki, hogy mit szeretnek a nők, amikor elvileg ismeri az adott személyt...

Nyilván egy csomó nő utálja az édességeket és szereti az inkább férfiakat érdeklő dolgokat.

2016. márc. 8. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!