A családi körben mivel tőltöttétek a munka ünnepét?
szia!
Délelőtt főztem, elég sok mindent. A párom éjszakából jött haza, kiájulva aludt egész npa, majd megint elment éjszakázni...Amerikai cégnél dolgozik (Jabil), nincs ünnep...
Szerencsére én ki tudtam menni majálisozni egy-két órára anyukámmal, a húgommal és a húgom kisfiával, aki a keresztfiam.
Szóval nagyrészt munkával töltöttük...
A szüleimmel, testvéremmel, a 2 nagypapámmal és a nagymamámmal töltöttem a napot. Kint voltunk az udvaron, bográcsgulyásoztunk. Mesélgettek össze vissza, hogy a faluban milyen hangszer volt a "menő " 40 éve, hogy 17 éve május 1.-jén hasonló idő volt , hogy a házi pálinkánál régen mennyin nem tudták betartani a mértékeket.... meg úgy minden mostani hírről pletyiztek, amíg én zongoráztam nekik..... ja, meg rámtukmáltak egy nagy harmonikáta..... igazából csak megtanulok rajta valamit..... pl, hogy hogy kell magamra csatolni..... aztán mivel vasárnap szülinap és házassági évforduló lesz, ezérrt a torta sem maradt ki. Na meg hogy az egyik papa fényképeket és videókat készítsen..... hogy mjajd legyen mire jövőre visszaemlékezni :-)
13/L
Csalái körben, teht kettesben öltöttük a napot..
Most értünk haza:)
Piknikeztünk( gubbasztottunk az esernyő alatt, mert szakadt időnkent az eső)
De nem adtuk fel, nagyon jó volt..
Mintnünnepről már nem szoktunk megemlékezni..rgennigazimmajálisra jártunk...
Nagymama, nagypapa ilyenkor sosem szokott mesélni..máskor igen..de ez a nap mindig a boldogságról, szabadságtól, vidámságról szólt,a nagyszüleimnek fialabb korukban is túl pörgős volt..( a nagymamám cak 43 évvel idősebb nálam)
Főztünk és pihentünk a párommal. Készültünk a másnapi koránkelésre... Filmeket néztünk.
Nem mentünk ki sehova, annyira gagyi programok voltak. Pénzt költeni meg nem akarunk felesleges bóvlikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!