Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Nők, lányok, megsértődtök ha...

Nők, lányok, megsértődtök ha nem kaptok a munkahelyeteken virágot?

Figyelt kérdés
Nem vettem senkinek semmit ma, de egyik kollégám végig köszöntötte a nőket nőnap alkalmából és hallottam, ahogy a konyhában kibeszélték a legtöbb férfit (engem is), hogy bezzeg mi nem vettünk semmit. Ez ilyenkor elvárás? Mitől jobb az, amikor valaki illemből, hogy mások meg ne sértődjenek elkölt egy csomó pénzt, igazából idegenekre.
tegnapelőtt 19:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Pl a meló helyemen a nők még egy egyszerű csomagot sem vesznek àt ami nagyon max 2 kg mert ők nők.

Nem mennek ki a hidegbe mert ....

Jàrnekik a home office mert....

Mem kell szerelni ha úgy adódik...

Ha valami jó dolog van ők az elsők mert....

Nálunk most a női vezetőket részesìtik előnyben és ezt plakátokon hirdetik is engem nem léptettek elő a kolleginàt akinek nincs meg a végzettsége meg igen a vicc az hogy nekem kell segìteni neki mert ezt nem tudja meg azt basszus még az excelt is én magyaràzom neki ami alap.

tegnap 20:17
 22/23 anonim ***** válasza:
33%
Ezeket nem jogoknak hívjuk. Esetleg keress rá hogy a jog kifejezés mit jelent. Ez csak a munkahelyed hülyesége. Az hogy kifogtál egy szerencsétlen munkatársat nem azt jelenti hogy a nőknek több "joga" főleg hogy amit leírtál annak semmi köze a joghoz hanem ahoz hogy a női munkatársaddal kivételeznek. Nem szoktunk nőként kimenni a hidegbe kabát nélkül mert ha pl felfázol van rá esély hogy nem lehet gyereked. A nőknek sokszor azért jár a home office mert GYEREKET nevelnek.
tegnap 20:26
 23/23 anonim ***** válasza:

22 több nőről van szó és nem kabàt nélkül.

Akkor mit mondjak a nők hamarabb mehetnek nyugdíjba.

tegnap 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!