Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » Nők, lányok, megsértődtök ha...

Nők, lányok, megsértődtök ha nem kaptok a munkahelyeteken virágot?

Figyelt kérdés
Nem vettem senkinek semmit ma, de egyik kollégám végig köszöntötte a nőket nőnap alkalmából és hallottam, ahogy a konyhában kibeszélték a legtöbb férfit (engem is), hogy bezzeg mi nem vettünk semmit. Ez ilyenkor elvárás? Mitől jobb az, amikor valaki illemből, hogy mások meg ne sértődjenek elkölt egy csomó pénzt, igazából idegenekre.
tegnapelőtt 19:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10. Bocsánat, véletlen volt a piros x. :(
tegnap 10:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Régebben dolgoztam egy multinál. Nem voltunk túl sokan nők, a főnökségtől kapott mindenki egy doboz bonbont.

Most egy nagy cég egyik kihelyezett irányító irodájában vagyok, nem vagyunk itt sokan. 3 nő és 6 férfi. Közösen vettek nekünk egy szál rózsát illetve az egyikük felesége kézműves csokikat csinál, abból hozott mellé. Nagyon aranyos gesztus volt, de nem elvárás egyáltalán

tegnap 10:57
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
Miért kell egyàltalàn gesztusokat tenni egyenlőség van de a nőknek meg kell adni ezt azt amazt akkor?!
tegnap 12:24
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Én nem sértődöm meg. Van, aki ad. Van, aki sose. Van, aki egyszer igen, máskor nem. Mindenki más.

Örülök minden figyelmességnek, de nem várom el.

tegnap 12:27
 15/23 anonim ***** válasza:
63%
13. A nők nő napon kapnak, a férfiak húsvétkor. Sajnálom ha ezt a szüleid nem tanították meg :)
tegnap 13:36
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
15 húsvétkor aha a cégnél max egyszer kaptunk 1 csokitojàst és ezért akkor oké 10 000 ft értékben be adni a nőnapra? Na mindegy nem számìt el kell fogadni ugyan úgy mint a TB-t és ha meg kell valami iràny magàn.
tegnap 13:45
 17/23 anonim ***** válasza:
62%
16. Nem találkoztam olyan céggel ami olyan értékben vásárol nőnapra (egy nőre), de nyugodtan mond meg hogy hol van, mert szívesen megyek dolgozni. A legtöbb helyen egy szál virágot adnak max.
tegnap 13:50
 18/23 Metionin ***** válasza:
100%
Engem nem izgat. A virágokat nem szeretem, egyebet sem várok el. Egyik ilyen kitüntetett napot sem szeretem, nőnap, anyák napja, halottak napja stb. Ha az emberek egész ében normálisan viselkednének egymással és egyenlő jogok érvényesülnének, akkor egyikre se lenne szükség. A munkahelyem nőnapkor és férfinapkor is oszt apróságokat, a nőknek általában valami nem ehetőt (szappan, gyertya, ilyesmik) a férfiaknak pedig édesség vagy rágcsálnivaló szokott lenni. Sőt, ez már keményen libsi hely ám, mert nem személyesen adják oda hanem ki van rakva kis kosárkákban és mindenki vesz belőle aki úgy érzi, hogy érinti a dolog. Ezen kívül egészségüggyel kapcsolatos előadások meg ilyesmik vannak azon a héten.
tegnap 19:16
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
De ti nők milyen egyenlőséget akartok mikor nektek több jogotok van mint nekünk pasiknak?
tegnap 19:55
 20/23 anonim ***** válasza:
35%
19 Mondj valamit amiben a nőknek több joga van.
tegnap 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!