Otthagynátok a munkahelyetek, ha céges program vagy bármi más miatt repülésre köteleznének? Vannak akik most mennek ki majd külföldre egy kis időre.
Jó de annyira kicsi az esélye, hogy előbb ütnek el.. érted?
Az ellen sem tudsz tenni, ha egy alkesz lekaszál, mert elvesztette az irányítását.. vagy beléd megy valaki. Szóval teljesen felesleges dolgon akadsz fent..
Egyes, te nem veszed figyelembe azt, hogy az emberi psziché nem logikus következtetésekből áll, hanem zsigeri ösztönökből.
Az ember már a zsigereiben érzi, hogy nem a levegő a természetes közege, mert ha az lenne, szárnyunk is lenne. Természetes, hogy tartunk/félünk tőle.
A szárazföld a természetes közegünk. Ha ott ütnek el, azzal úgymond nem tudunk mit csinálni, be kell vállalni a kockázatot, mert emiatt nem költözhetünk át se a levegőbe, se a vízbe.
Jó de pl ott van a mostani ejtőernyős akkor Kobe a kosaras meg egy csomó gazdag ember, aki pl magángépen halt meg.
Valahogy a lezuhanást kevésbé tudom elfogadni, mint azt hogy elütnek.
Ez nem jó statisztika, mert mondhatod rá, hogy mondjuk repül 100.000 ember, vonatozik 1.000.000, autóba ül 100.000.000 és gyalog is közlekedik mondjuk 500.000.000 szóval érted.. 😀
Persze ebből még nem követlezik hogy a repülés veszélyes lenne.
Arról meg nem tehetek ha valaki ellent mond a logikának meg az ész érveknek butus hiedelmel vagy konteók alapján.
Igen de én nem pontoztalak le.
Sajnos nekem lehet a sok natgeo plusz a tériszony is betett ilyen téren. Pl liftbe se szívesen szállok be mert leszakadhat.
Persze lehet buta dolog ezektől tartani, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!