Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Otthagynátok a munkahelyetek,...

Otthagynátok a munkahelyetek, ha céges program vagy bármi más miatt repülésre köteleznének? Vannak akik most mennek ki majd külföldre egy kis időre.

Figyelt kérdés
Szerencsére eddig ez a veszély nem fenyeget, de nem szívesen maradnék ott egy balesetben amit úgy kell elkerülni, hogy nem repülök.
2023. júl. 31. 13:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nagyobb az esélye annak, hogy az utcán elütnek vagy autóval szenvedsz balesetet, mint az hogy repülőn érne bármi szerencsétlenség.. szóval nem, én nem hagynám ott, de nem is lennék paranoíás. Ezek alapján szerintem az utcára se lépj ki soha többet.
2023. júl. 31. 13:10
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze de az ellen nem tehetsz. Itt viszont döntés kérdése felülsz-e. Pl elég egy őrült mint pár éve volt a német társaságnál vagy egy képzetlen személyzet a technikai dolgokról nem beszélve. Kicsi az esély, de benne van, hogy pont akkor lesz baj és ott már mindegy.
2023. júl. 31. 13:13
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Jó de annyira kicsi az esélye, hogy előbb ütnek el.. érted?

Az ellen sem tudsz tenni, ha egy alkesz lekaszál, mert elvesztette az irányítását.. vagy beléd megy valaki. Szóval teljesen felesleges dolgon akadsz fent..

2023. júl. 31. 13:16
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Miért, az autónál nem döntés kérdése, hogy beülsz e az autóba? Ugyanaz.... :D Ennyi erővel én is otthagyhatnám a munkahelyem, mert tömegközlekedésre köteleznek, mivel nem vezet gyalogút a munkahelyhez, hanem busszal visznek, és bármikor szenvedhetünk balesetet. :D Vagy hova lehetne ezt még fokozni? Ha gyalog mennék dolgozni, akkor arra közteleznek, hogy kimenjek az utcára, ahol elüthet egy autó, megharaphat egy kutya, vagy elrabolhat egy szervkereskedő.
2023. júl. 31. 13:19
 5/17 anonim ***** válasza:
21%

Egyes, te nem veszed figyelembe azt, hogy az emberi psziché nem logikus következtetésekből áll, hanem zsigeri ösztönökből.

Az ember már a zsigereiben érzi, hogy nem a levegő a természetes közege, mert ha az lenne, szárnyunk is lenne. Természetes, hogy tartunk/félünk tőle.

A szárazföld a természetes közegünk. Ha ott ütnek el, azzal úgymond nem tudunk mit csinálni, be kell vállalni a kockázatot, mert emiatt nem költözhetünk át se a levegőbe, se a vízbe.

2023. júl. 31. 13:29
 6/17 hollófernyiges ***** válasza:
90%
2021-ben az EU-ban 121-en haltak meg repülőgépbaleset következtében, ebből egy sem volt utasszállító gép balesete (112 kisgép, 9 egyéb). 683-an haltak meg vonatbalesetben és 19 917-en közúti balesetben.
2023. júl. 31. 13:36
 7/17 A kérdező kommentje:

Jó de pl ott van a mostani ejtőernyős akkor Kobe a kosaras meg egy csomó gazdag ember, aki pl magángépen halt meg.

Valahogy a lezuhanást kevésbé tudom elfogadni, mint azt hogy elütnek.

2023. júl. 31. 13:45
 8/17 anonim ***** válasza:
17%

Ez nem jó statisztika, mert mondhatod rá, hogy mondjuk repül 100.000 ember, vonatozik 1.000.000, autóba ül 100.000.000 és gyalog is közlekedik mondjuk 500.000.000 szóval érted.. 😀

Persze ebből még nem követlezik hogy a repülés veszélyes lenne.

Arról meg nem tehetek ha valaki ellent mond a logikának meg az ész érveknek butus hiedelmel vagy konteók alapján.

2023. júl. 31. 13:50
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Ötös vagyok. A kérdező kommentjének utolsó mondata is azt bizonyítja, hogy nekem van igazam, hiába pontoztatok le.
2023. júl. 31. 13:50
 10/17 A kérdező kommentje:

Igen de én nem pontoztalak le.

Sajnos nekem lehet a sok natgeo plusz a tériszony is betett ilyen téren. Pl liftbe se szívesen szállok be mert leszakadhat.

Persze lehet buta dolog ezektől tartani, de nem vagyunk egyformák.

2023. júl. 31. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!