Otthagynátok a munkahelyetek, ha céges program vagy bármi más miatt repülésre köteleznének? Vannak akik most mennek ki majd külföldre egy kis időre.
Talán azt kellene tudatosítanod magadban, hogy ha nem zuhansz le és el sem ütnek, akkor sem leszel örök életű.
Nem lehet egy életet végigremegni!
7.
"a lezuhanást kevésbé tudom elfogadni, mint azt hogy elütnek."
Mi a különbség??
A vége ugyanaz, csak az egyik esetben függőlegesen, a másikban meg vízszintesen történt meg a dolog.
:)
A Germanwings kapitányára gondolsz kérdező? Az volt pár éve. Erre vannak kitalálva a szigorú pszichológiai tesztek a pilótákra és a légiutaskísérőkre, hogy ne fordulhasson megegyszer ilyen. Amúgy azóta ha valamelyik pilóta kiszalad a mosdóba a légiutaskísérő veszi át a helyét, nem vezet csak beül az ülésbe, amíg a másik pilóta visszatér mert ezt a rendszert vezették be.
Én imádok repülni.
Ha esetleg le is zuhanna a repülőgép, egy pillanat alatt jönne a halál, nem éreznél semmit. Sokkal kíméletesebb, mint valamilyen betegségben meghalni, mert akkor még szenvedsz. Ha valami tényleg idióta szállna fel a gépre és olyan dolgot próbálna tenni, akkor rögtön lefogja a többi utas és a légiutaskísérők, a gép pedig azonnal leszáll a legközelebbi reptéren. A vészkijárat kinyitása sem olyan baromi egyszerű.
Egyszer hallgattam egy pilótát, a rádióban, és azt mondta hogy mindenre van egy b és c és d terv. Egyszerre nagyon sok olyan tényezőnek kell lennie amitől egy gép veszélybe kerülhet. A karbantartóktól ugyanezt hallottam, és a műszerekre is. Ha meghibásodik van helyette még legalább 5.
Ennyi erővel, bármi veszélyes lehet az emberre. Álmunkban akármikor meghalhatunk, bármikor a fejünkre dőlhet egy épület az utcán menve, de a szívünk is bármikor leállhat. Ha te félsz repülni, ne repülj, nem egyedi félelem. De más attól még szerethet repülni.
Ha nincs benne a munkaszerződésedben, akkor nem tud ilyenre kötelezni. Ha aláírtad, pl a külföldi kiküldetést, akkor is megtagadhatod.
Olyan nincs, hogy egy munkahely kötelez valamire, amit nem vállaltál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!