Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Hogyan érhetem el, hogy a...

Hogyan érhetem el, hogy a naptárban benne legyen a kislányom névnapja is?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim válasza:
0%

khm... Ez baromság

1. fogj egy tollat és írd be lolita nevét a naptárba ennyi.

2. reni nem ünnepli kész vége sok ember máshogy tesz. Mi üneplük de csak úgy hogy kapok egy BOLDOG SZÜLINAPI puszit oszt cső.

3. igen gyerek vagyok és amikor megtudtam hogy Lolita a neve ... olyan volt mint a többi Gizi,Kiara,Reni a mai gyarekek lumpak olvasni létezik a net a wifi az érdekesebb senki nem foglya elolvasni azt a könyvet . És most komolyan a gyerek nem az előző generációba született úgy hogy ezek az eberek oszthatják az észt

2016. szept. 26. 22:02
 62/67 anonim válasza:
Telefonon elérhető egy alkalmazás amin olyan neveket kereshetsz ami nincs feltüntetve a naptárakban. Így a Lolita nap szeptember 15.-én van.
2016. okt. 1. 09:46
 63/67 anonim ***** válasza:
72%
61! Nem kell, hogy olvassák, megnézik filmen. Két filmet is forgattak már a könyvről, a lányom már látta is pedig még csak 16 éves.Az újabb generáció nem igen olvas, annál több filmet néz.
2016. okt. 2. 14:00
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

senki nem fogja elolvasni azt a könyvet..

csak szólok, hogy az angol nyelvű irodalom egyik legjelentősebb regénye...

és ahogy írták már: azt a Lolitát Doloresnek hívták eredetileg.

a regény eleje:

Reggelente Lo volt, egyszerűen csak Lo,

ahogy ott állt, egy méter ötven centis

mivoltában egy szál zokniban.

Bő nadrágban Lola.

Az iskolában Dolly.

Aláíráskor Dolores,

de a karomban mindig Lolita.

és a másik: az én nevem se volt a naptárban egy jó ideig (Anita vagyok - ja,ha már itt tartunk, az meg az Anna spanyol becézéséből van- pont úgy, ahogy a Lola-Lolita.

egyébként nekem eléggé tetszik, pedig ismerem a regényt...

2016. okt. 3. 21:51
 65/67 anonim válasza:
0%
szegeny gyerek, kerdezo lehet neked tetszik ez a nev viszont ettol meg jol kiszurtal a gyerekedel, atkozni fog teged amig el az tuti.
2017. jan. 21. 07:45
 66/67 anonim válasza:
39%
Szerintem is szép név a Lolita, viszont nem adnám a saját gyerekemnek. Én is láttam a 97es filmet és nagy kedvencekm közé tartozik, a könyvet még nem volt alkalmam elolvasni (sajnos). Valamiért nekem egyből Nabokov regénye jut eszembe róla, mint elég sok embernek. Igaz a mai generáció többségének nem (de nekem igen, 17 éves vagyok). Ezzel nem a kérdezőt akartam megbántani, csak leírtam a véleményem!
2019. jún. 18. 09:48
 67/67 anonim ***** válasza:
0%

Kolompár Teszlatrooper :DDDDD nagyon röhögök! :DDD

Szegény kérdezőt hogy felhúztátok a válaszaitokkal, megharagudott :DDDDD

2019. szept. 9. 04:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!