Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Hogyan érhetem el, hogy a...

Hogyan érhetem el, hogy a naptárban benne legyen a kislányom névnapja is?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
79%
A naptárakra rá szokták írni, hogy hol készül, ki forgalmazza, ki adja ki, az enyém papírkonturos, ezen nincs reklám, de találni olyat, amin van. Olcsóbb a kiadónak, ha van reklámbevétele, és ennek a névnek a szerepeltetése a naptárjában csekély reklám díjért biztosan megoldható lenne. Konkrét céget nem tudok ajánlani, de én ez irányba próbálkoznék.Ha elég tőkéd lenne hozzá, akkor magad is kiadhatnád a naptárat.
2016. szept. 14. 20:54
 42/67 K...László válasza:
75%
Szegény! Baja lesz a közösségben. Általános iskolában biztosan, azután már megtanulják tolerálni az ilyet. Egyébként szép név.
2016. szept. 15. 05:01
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
Nekem-pedig nincs különleges nevem(Renáta)-kb.10 éves koromig nem volt tartva névnapom,mivel fogalmunk nem volt,hogy mikor van a napja.Aztán bekerült Brúnó mellé másodiknak a naptárba,de nem lettem boldogabb gyerek.Azért valljuk be,nem ezek a legfontosabb dolgok az életben.
2016. szept. 15. 06:15
 44/67 anonim ***** válasza:
100%

Lolita

[link]

2016. szept. 15. 13:26
 45/67 anonim ***** válasza:
100%
Boldog névnapot neki! :)
2016. szept. 15. 20:07
 46/67 anonim ***** válasza:
59%

A gyerekemnek van Lolita nevű ovistársa, a név hallatán már nem a könyvre asszociálok (amit kb 10 éve olvastam), hanem erre az ismerős kislányra.

Válasz a kérdésre: keress meg különböző nyomdákat és mondd el, hogy mi a kérésed. Biztosan találtok valamilyen megoldást arra, hogy szerepeljen egy naptárban ez a név is.

Ha nem tudsz velük megegyezni, akkor rendelj 10-15 db 2017-es naptárt, amibe beleírják, és Karácsonyra ajándékozd el őket a közeli rokonoknak, ismerősöknek.

Sok sikert és a kislányodnak nagyon boldog névnapot!

2016. szept. 16. 08:08
 47/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kislányom nevében is! :-)
2016. szept. 16. 11:10
 48/67 anonim ***** válasza:
70%

Igen, ahogy előttem többen is mondták, leginkább egyéni naptár készíttetésével.

Mondjuk ha én lettem volna a te helyedben, valószínűleg én is inkább Lola nevet választottam volna Lolita helyett, hogy ne asszociáljon mindenki hülyeségekre... :-) Na de csúfolódni mindennel lehet...

És különben is, akik tényleg olvasták a könyvet, azoknak tudniuk kéne, hogy "azt" a Lolitát valójában Doloresnek hívták... Akkor most röhögjük ki a Dolóreszeket is?

u.i.: Nekem amúgy van egy Dolóresz nevű kolleganőm (Nem, nem Lakatos a vezetékneve!!! :-D ) egész rendes csaj... :-)

2016. szept. 16. 16:10
 49/67 anonim ***** válasza:
42%
Az Eufrozina névről meg csak annyit, hogy az meg a Fruzsina eredeti változata volt... :-)
2016. szept. 16. 16:12
 50/67 anonim ***** válasza:
26%
Kedves Reni! A szüleid elég hanyagok lehettek! Hogy nem lehet megünnepelni egy kislány első 10 szülinapját? Azok a legcsodálatosabb évek, inkább később szokták kevésbé megünnepelni. Az első barátnőmet is Reninek hívták akkor,amikor nem volt még internet, de volt utónév szótár, könyvtár, könyvesbolt, anyakönyvi hivatal, tanácsháza, és mást is hívtak így, attól is lehetett érdeklődni a névnapja felől. Én mind a 3 alkalommal meg szoktam köszönteni őt, mert hogy háromszor is van egy évben Renáta (május 22, október 6, és november 12 ), csak érdeklődni kell!
2016. szept. 16. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!