Nem köszöntöttek fel a közeli ismerősök/barátok névnapomon. Nektek ez hogy esne?
Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne aggódj, jön még kutyára dér, akarom mondani lesz még nekik is névnapjuk!
Valamelyik évben a tesóm is "kihagyta" az én névnapomat, a sógornőm megköszöntött, úgyhogy nem igaz, hogy ő nem tudott róla, csak lusta volt.
Mivel az ő névnapja a karácsonyi ünnepekre esik, és eddig mindig külön ajándékkal köszöntöttem karácsony, és külön névnap alkalmából, abban az évben csak a karácsonyi köszöntést és ajándékot kapta meg!
Azóta nem feledi az enyémet sem!
Szia Kriszta, boldog névnapot! :-)
Nekem meg ma van a szülinapom, ünnepeljünk együtt!
Köszönöm szépen mindenkinek!:)
Csak én mindig figyelek a barátokra,ismerősökre hogy nekik van szülinap,névnap és rosszul esett hogy akár egy üzenetre nem méltóztattak..Lehet nem foglalkoznak vele,vagy nem figyelik annyira a névnapokat,de akkor is rosszul esik..Pár nap múlva úgyis elmúlik ez az érzés,csak így frissen rossz!:)
A 3. kommentelőnek utólag is Boldog Születésnapot!:)
Én meg azt nem bírom, hogy valóságba max tesóm köszönt fel, de facen meg vagy 50-en, tudom jó ez, de valóságba többet jelentene nekem, mert alapból ki jelezi a face kinek van szülinapja.(Úgy hogy ez extra szemétség veled szemben, hogy még ott se köszöntöttek fel)
Boldog névnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!