Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság, h azt vártam a volt barátomtól, h köszöntsön fel a névnapomon?
Ma van a névnapom... nem szeretem ezeket az ünnepeket, mindig elszomorodom. Úgy mint karácsonykor, szilveszterkor, mert ezeken a napokon mindig vártam, h keressen a volt barátom. Hiányzik nekem, de már nem szeretnék tőle semmi többet, csak mikor vele voltam olyan jó érzés volt, h van nekem, az ölelése vagy csak szimplán, h beszélgettünk.
De már 4 hónapja nincs semmilyen kapcsolat közöttünk. Hiányzik, és mindennap gondolok rá.
20/l
Engem a jelenlegi párom se köszöntött fel a névnapomon egyébként meg teljesen feleslegesek és semmit mondóak ezek az "ünnepek" Még a karácsony jó de az hogy kaptál egy nevet és azt ünnepeld?
Egyébként meg ha már szakítottatok és igazából nem is vagytok beszélgető meg jó viszonyban tényleg butaság várni, hogy köszöntgessen
Boldog Névnapot ! :$
Volt szerelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!