Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Butaság, h azt vártam a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság, h azt vártam a volt barátomtól, h köszöntsön fel a névnapomon?

Figyelt kérdés

Ma van a névnapom... nem szeretem ezeket az ünnepeket, mindig elszomorodom. Úgy mint karácsonykor, szilveszterkor, mert ezeken a napokon mindig vártam, h keressen a volt barátom. Hiányzik nekem, de már nem szeretnék tőle semmi többet, csak mikor vele voltam olyan jó érzés volt, h van nekem, az ölelése vagy csak szimplán, h beszélgettünk.

De már 4 hónapja nincs semmilyen kapcsolat közöttünk. Hiányzik, és mindennap gondolok rá.

20/l

2012. márc. 20. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem a jelenlegi párom se köszöntött fel a névnapomon egyébként meg teljesen feleslegesek és semmit mondóak ezek az "ünnepek" Még a karácsony jó de az hogy kaptál egy nevet és azt ünnepeld?

Egyébként meg ha már szakítottatok és igazából nem is vagytok beszélgető meg jó viszonyban tényleg butaság várni, hogy köszöntgessen

2012. márc. 20. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Jobb bekeben elvalni mint haragban! Az h hianyzik h beszeljetek..normalis! Persze csak egy ideig..lehetseges h volt parodnak van vkije es vele akar foglalkozni es nem veled!!ha gondolodj irj es beszelgethetunk! :))
2012. márc. 20. 14:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom, ő szakított és többet nem keresett. Én annyira el akarom engedni, nem akarok kötődni hozzá, de egyszerűen fontos nekem.
2012. márc. 20. 14:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Foglald le magad..haverok.buli.vasarlas.sport.seta..sok mindrn van..:)) csak akarni kell dolgokat es mdnni fog..:))
2012. márc. 20. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne várd a volt barátodtól de Boldog Névnapot :)
2012. márc. 20. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Klaudia vagy Alexa vagy ? :D
2012. márc. 20. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Már nem vagy neki fontos sajnos, ezért ne is várd tőle, h felköszöntsön.
2012. márc. 20. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Alexa nem lehet az máskor van, úgyhogy több mint valószínűleg Klaudia. Egyébként mire fel várnád el? Tartjátok a kapcsolatot, jóban maradtatok? Ha igen azt mondom talán, de egy névnap nem olyan lényeges mint pl egy születésnap.
2012. márc. 20. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Boldog Névnapot ! :$

Volt szerelmed.

2012. márc. 20. 15:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Tudtam, h nevetséges kérdés. És persze, h nem érdeklem őt. már csak a drágalátos agyamba kéne csak belevernem
2012. márc. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!