Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék lelkileg is elszakadni a volt barátomtól?
Nekem is hasonló problémám van, lassan 2 éve.
Úgy érzem el tudtam szakadni, csak éppen egy rakás sz@rnak érzem magam és azóta vagyok megszállottja a pénznek.
Nem érzem jól magam.
Amúgy azt mondják, hogy nem szabad elengedni a jó emlékeket, meg kell nézni újra a képeket, esetleg beszélni és ez segít.
Az elsö kettö biztosan segít, a harmadikat nem próbáltam.
Elsö vagyok!
Ha beszélgetni akarsz róla, akkor írj nyugodtan privátban.
hát,van egy 22 centis dick-em ha érdekel meg tudjuk oldani a problémád(dick=kés márka ,az egyik legjobb)
túltenni magad csak akkor tudod, ha le zártad magadban a dolgot,és mivel az elsö volt,az elég nehéz.
én is így voltam a legutolsó csajommal,neki én vettem el a szüzességét,mi 3 és fél évig voltunk együtt.aztán vége lett,még mindíg szeret,és én is őt.de vége kellett hogy legyen.keress mást,akit szerethetsz,vagy foglald le magad valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!