Nem tudok dönteni, hogy mit kérjek névnapomra. Szerinted?
Gépembe új cuccok + új op.rendszer
Használtan iPhone
Cruiser kerékpár
18l
Gyémánt fülbevalót.
Szülinapodra meg hozzáillő láncot-karkötőt.
nah
Kisebb korom óta ez van.
Nagyszülőktől pénzt kapok, anyáméktól amire éppen szükségem van. De általában 'mindig mindent megkapok'.
Gondolkoztam egy kicsit, mérlegeltem.
Sajnálom anyámékat, hogy 30-40.000 Ft-ot adjanak ki egy bicajért. Általában mindenhová gyalog megyek, a városba kb 15 perc alatt érek fel.
Telefonom van, két éve bírja a strapát. Elhatároztam pedig, amikor megkaptam a mostani telefont, hogy addig fogom használni, amíg be nem adja a derekát, de 'elcsábultam' egy Nokia c3, Blackberry 8520, és egy iPhone láttán, pedig tudom, hogy van telefonom, és nem kell még egy.
A gépem is működik, sokkal jobb állapotban van, mint az apám laptopja, de így sem ártana bele pár új cucc. Aztán gondolkoztam, és rájöttem, hogy nem használnám ki egy nagyobb teljesítményű gép 'tulajdonságait', mert nálam kifújt annyival a gépezés, hogy net, szövegszerkesztő, pasziánsz, max torrent, de már nem is nagyon használom.
Már mondtam, hogy nem is hiszem, hogy kérek bármit is névnapomra. Csak köszöntsenek fel, és ennyi.
Karácsonykor is így voltam, mondtam, hogy 'mindenem' megvan, nem kérek semmit, csak kívánjanak boldog névnapot. Nagy- és keresztszülőktől decemberben összejött nettó minimálbérnyi összeg (ezzel gazdálkodom most), anyáméktól kaptam egy elég drága pólót (7000.-, nekem drága, mert általában akciósan veszek minden ruhát, és maximum 1500 Ft-okat adok ki egy-egy ruháért. Szerencsére a New Yorkerben kilehet fogni jó ruhákat 1500 Ft-ért is, és akár ez alatt, és nem mondja meg senki, hogy esetleg 290 Ft volt akcióban), és egy pulcsit (10.000 Ft felett volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!