Vivien14 kérdése:
Légyszíves adjatok ötleteket hogy mit kérjek a névnapomra 12-éves lány vagyok?
Figyelt kérdés
Fontos sok választ írjatok mert pénteken a névnapom!!!2011. nov. 28. 19:40
1/9 anonim válasza:
Ha ennyire nem tudsz semmit kitalálni, akkor kérj pénzt, aztán gyűjtögess. Később jól fog jönni, hogy vagy egy kis pénzed.
2/9 Shai-Hulud válasza:
Ha semmi nem jut eszedbe, akkor... AGYAT! Hmmm?
:-D Pedro
3/9 Shai-Hulud válasza:
Melcsikém, hát nincs fantáziád?
4/9 anonim válasza:
pénzt, abból meg veszel azt amit akarsz, énis mindig pénzt kapok és veszek belőle azt amit akarok
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Majd még gondolkodom.
2011. nov. 28. 22:02
6/9 anonim válasza:
Talán pénz. Továbbtanulás kicsit messze van, de már most kezdhetsz gyűjteni, ha akarod...
7/9 anonim válasza:
pénz vgay tusfürdő, körömlakk...stb.:) nekem tegnap volt a névnapom és kaptam 2 pólót, tusfürdőt, soksok csokit, itthon készített banánkrémes tortát.hmm..nyamii!:D*-*
8/9 anonim válasza:
mi tudjuk mit szeretsz? találd ki te! azt sem tudjuk, h milyen az anyagi helyzetetek pl.: egy sportszeletet szoktál kapni vagy legót? mit tudjuk mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!