Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a 11 éves (lány)...

Mit vegyek a 11 éves (lány) gyermekemnek?

Figyelt kérdés
Van 2 gyermekem. Mind a 2 lány. a nagyobbih 18 éves. Ő egy új telefont fog kapni. De a kicsinek mit vegyünk? Szerintem elég nagy ahhoz, hogy továbbra is játékokat vegyünk. Ideje lenne venni neki valami értelmeset. Telefonja már van. Azt nem szándékozunk újat venni. Esetleg egy nagyobb biciklire gondoltunk vagy egy mp4re. Nektek milyen ötletetek van? És esetleg a nagyobbnak mit lehetne venni?
2011. nov. 21. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Hm.. talán olyan dolgot,ami hasznos? Memória játék,sakkészlet,zumba-bérlet...
2011. nov. 21. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is elsőre az mp4 jutott eszembe. Esetleg egy nagy parafatábla és ilyen kis színes tűk amikkel ki tudja rá tűzni az órarendjét stb, fényképeket.Vagy egy kis mágneses táblát, amire tud írogatni. Esetleg rollert, vagy valami hangszert pl furulyát, akusztikus gitárt..
2011. nov. 21. 19:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Zongorázik. Így értelemszerűen van zongora.
2011. nov. 21. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Pedig valószínűleg játéknak örülne a legjobban.
2011. nov. 22. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Valami játék mindenképp legyen, vmi amivel eltudja magát foglalni. Még azért nem nagy, hagy kapjon még játékot:) vmi jó kis társas v ilyesmi, az mp4 jó ötlet mellé!!! Én 19 vagyok, ékszertartót kértem, pl plázában árulnak szépeket. Meg mamuszt, vagy tescoban nagyon menő pizsik vannak,azokat is nézegettem. Parfüm, szépségápolási cucc,krém.
2011. nov. 22. 18:36
 6/7 anonim válasza:
Valami játék lenne célszerű. Valami olyasmi, amiről mondta hogy örülne neki.
2011. nov. 22. 19:33
 7/7 anonim válasza:

az ehavi praktika c. újságban láttam egy aranyos szarvast, amit házilag kell megvarrni.

remélem egy kicsit azért segítettem :)

2011. nov. 22. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!