Vajon szeretni fogom a fiú macska után a lány macskát is?
Ha nagy macskabolond vagy, akkor valószínűleg a következős is szeretni fogod, ugyanis valószínűleg toxoplazmózisban szenvedsz.
Ez egy parazita ami befolyásolja az agyműködésed, ezért rajongsz a macskákért.
"Egy macskát általában egy másik szokta követni"
Ehhez hozzátenném, teljesen mindegy milyen nemű. :)
Én is így voltam! volt 4 fiú macskám, mind elvesztek, v meghaltak...és most kaptam egy kislányt!
Sokkal szerethetőbb mint a fiú, hagyja magát simizni, jobban hízeleg, több egeret fog, nem csavarog el...stb:)
Nekem meg lány macskáim voltak eddig, de meghaltak, eltűntek. Az utolsó a legkedvesebb kb. 2 hónapja tűnt el, már 8 éves volt, nálunk született , az anyjával és a lánytestvérével voltak az én cicáim.
Most 1 fiú és egy lány kölyökcicám van, mindkettő nagyon szerethető, imádnivaló cica.
Elso valaszolonak: amugy te normalis vagy???? Vagy teged tamadt meg egy parazita!
Valasz a kerdere: imadni fogod :)) Nekunk csak lany cicaink voltak eddig, de most idetevedt egy fiu is. O tartozkodobb, mint a lanyok voltak, bar az is lehet a hatterben, hogy o mar felnott! Kiscicanal attol is fugg mennyire fog buni, hogy mennyire "ajnarozod". A mieink nagyon szeretik a simit, es ki is kovetelik :)
Jo cicazast!
"egy parazita ami befolyásolja az agyműködésed, ezért rajongsz a macskákért"
nem tippelek hogy a te agyműködésedet mi befolyásolja...és ezek szerint engem több vírus is megtámadott, mert ugyan ennyire rajongok az összes állatért(kivétel ez alól az amelyik két lábon jár és nyelvet beszél) ;):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!