Mit kérjek névnapomra?
Hát először is "bontsd területekre", hogy nem lenne-e valamire szükséged, pl iskolához (egy szótár, új tolltartó, valamilyen mappa); a hobbidhoz; otthonra, a szobádba (függöny, pléd az ágyra, falióra, íróasztalodra valamilyen tartó).
Ezek után jöhet a "meglepi-tárgy". Kérhetsz DVD-t, vagy egyéb bármi mást, de azt ajánlom, hogy egy délután, amit apukáddal eltöltesz, az felbecsülhetetlen (hm. Master Card reklám :D). Tehát menjetek el együtt moziba pl, ha az utazási költséget nem nézzük, ez simán kijön 5000 forintból, max. az üdítőt megveszitek egy olcsó kisboltban, és azt viszitek magatokkal.
Remélem sikerül döntened. :)
De ha nem tudsz mit kérni, inkább ne mondj semmit, hagyd, hogy a meglepetés, tényleg meglepetés legyen. :)
Bírom az ilyen kérdéseket, hogy mit kérjen születésnapjára, névnapjára...
Ha nem jut eszedbe semmi, akkor valószínűleg jelenleg nincs is szükséged semmire. Szóval akkor minek? Csak, hogy pénzt költsön apukád, mikor amúgy te magad is írod, hogy nem vagytok nagyon gazdagok?
A helyedben vagy azt mondanám (ha már), hogy adjon pénzt (később arra költheted, ami majd kell), vagy kérném, hogy halasszuk el az ajándékozást akkorra, mikor majd kelleni fog valami.
Esetleg, ha nyáron mennél valamilyen táborba vagy nyaralni valahova, akkor kérj pénzt/hozzájárulást ahhoz.
Ha nekem az apukám elvált volna az anyukámtól, és a te helyedben lennék, akkor azt kérném a névnapomra, hogy az apummal kettesben tölthessem azt el. Senki más ne legyen ott, csak mi ketten, hogy azt érzehessem, hogy ma csakis neki vagyok fontos!
Elmennénk egy délutáni moziba vagy bábszínházba vagy matinéra, múzeumba vagy állatkertbe, utána egy cukrászdába és beszélgetnénk sokat!
Szerintem semmiféle pénz vagy tárgy nem pótolhatja az apai szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!