Szeretnék ötleteket, hogy mit kérjek névnapomra a páromtól?
nekem bejönne egy új autó, de neked nyilván nem, mert megvan mindened.
amit talán tudnál hasznosítani, az egy kis EQ
Azt Te tudhatod, hogy mire van szükséged... Mi érdekel, mit szeretsz csinálni, mi a hobbid? Tanulsz még?
Egyébként meg tényleg van férfi, aki így csinálja - nekem is exem megkérdezte, mit kérek a születésnapomra, ennyi és ennyi pénz van rá (olyan 15 ezer ft, már nem emlékszem). Nem nagyon értette meg, hogy nekem ez így kiábrándító - jó lenne sokkal olcsóbb valami is, de én meglepetést szeretnék, hogy ő találja ki, hogy szerinte minek örülnék, és azzal lepjen meg. Tőlem meg el se fogadott ajándékot, mert én egyetemista vagyok, ő meg dolgozó volt. Kiválasztott egy ezer forintos apróságot, amikor sétáltunk a városban, hogy ezt kéri. Én végülis, mivel nem volt hajlandó egyedül venni valamit, két könyvet választottam, és egy ékszert az utcán áruló indiánoktól.
De ha Neked tényleg mindened megvan, akkor kérj valami nem kézzelfogható dolgot, pl. egy együtt töltött hétvége, vagy ilyesmi...
Mi általában listát szoktunk írni, hogy mit szeretnénk.
Nem értem, hogy egyesek szerint ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!