Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik kocsit vegyem meg? Nem...

Melyik kocsit vegyem meg? Nem tudok dönteni. Gyorsan

Figyelt kérdés

2 éves kisfiam még kocsizik, de most váltunk meg a nagy kocsinktól. Ezen a kettőn gondolkodok, mert nem akarok már sem nagyot, sem drágát.

Egyik ez: Postával együtt majdnem 8000 és a fogantyúja szakadt.

[link]

A másik ez: két éves, teljesen dönthető, képek alapján szép, csak a fék hiányzik.. mondjuk sosem használtam egyiken sem. Házhoz hozzák nekem és 8000 ez is

[link]

2012. máj. 2. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem jobban tetszik a második.
2012. máj. 2. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is...
2012. máj. 2. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:

de egyébként az elsőt már megvették, oda van írva hogy elárverezve :)

úgyhogy csak vedd meg a másikat, míg az is el nem úszik :(

első voltam

2012. máj. 2. 21:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen... láttam.. csak van még neki ilyen. Köszi. :)

de tényleg jobb a piros

2012. máj. 2. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
nagyon szivesen :)
2012. máj. 2. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom a másodikat, Barátnőmnek 1 év után eltört a váza, sok csavar kiesett belőle, és szó szerint szétesett a kocsi, a rudak is eldeformálódtak!

Nekünk ilyen van 2 éve, semmi baja, pedig a 18 kg-ős gyereket tolom benne, meg pakolva a bevásárló háló! Nagyon jó kocsi!

[link]

2012. máj. 2. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is Hauck kocsink van, bár nem ez a fajta. Ha megint kocsit kellene vennem akkor biztos nem Hauckot vennék, mert nagyon vacak! Kilazultak a csavarok, hamar beakad a kerék, és könnyen kopik, nagyon gyakran kell tisztítani a kerekeket. Nem venném meg.
2012. máj. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!