Kedves Mindenki! Babakocsit vennénk! Több mindent olvastam már, és nem tudok dönteni! A következő babakocsikat néztem ki: Espiro magic4, hauck manhattan, hauck malibu, hauck capri, qatro infinity. Vélemények? Tapasztalatok?
Espiro magic 4 volt nekem , de nagyon pici és nehezen hozzáférhető a kosara, valamint minden apró kavics belement a kerekébe. Szóval inkább eladtam.
Hauck manhattan: Irtózok a gondolattól, hogy ami a mózes, az lesz a sport rész. Szóval ha sportnak használom, és ugye a cipője is hozzáér, akkor utána a második babánál nem használnám.
Hauck Capri:
Nagyon sokan szidják, akkor inkább hauck malibu
Quatro Infiniti 3 volt nekem 3 napig és eladtam. Nem állítható a lábtartó, és nekem ez fontos volt, ettől eltekintve jó kocsi, bár kicsit kemény.
Nekünk Hauck Malibu van, imádom!
Azóta már ajánlottam egy barátnőmnek is, és szerencsére szintén elégedett vele! :)
Nagyon könnyű, könnyen irányítható - akár 1 kézzel is.
A kosara nem túl nagy, de én nem is bevásárolni járok vele. 1-2 cucc, ha hirtelen kell a boltból, az belefér.
Ha most állnék kocsivásárlás előtt, megint ilyet vennék!
Találtam a neten egy hauck esprit infinity babakocsit, ami szinte totál ugyanúgy néz ki, mint a mienk, csak más színben.
A malibunak mennyire dönthető a háttámlája?
Első vagyok. Nem állítható a Malibu tolókarja, de alaprból magas ( szerintem)
Én is a mlibu és az Abc design Primo közt vacilláltam.
Aztán primot vettem. És most adnak hozzá 10000 pontot a brendonban, amit utána bármire le tudsz vásárolni.Akkor igy csak 40000 a kocsi.
Én nem bántam meg
mi is az Espiro magic 4-et néztük ki, aztán élőben már enm tűnt annyira tágasnak.
találtunk egy másik hasonlót, és ez nagyon bevált. egyik legjobb döntés volt. lányom is nagyon szeret benne lenni, kényelmes tolni még apának is, és nagyon jól téliesíthető:
Köszönöm, ez tetszik:)
Mit lehet róla tudni? Egykézzel tolható? Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!