Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Na most légy okos Domonkos,...

Na most légy okos Domonkos, milyen egyedi ajándékok vannak ezeken kívül?

Figyelt kérdés

Barátomnak szeretnék egyedi dolgot venni névnapjára, karácsonyra kapott már gravírozott öngyújtót, díszpárnát és képes bögrét is.

Van valami ötletetek még?

Köszönöm a válaszokat.

2011. dec. 29. 15:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én csináltattam pl puzzle-t.

Egyik karácsonyra írtam egy szép karácsonyi verset. Wordben csináltam hozzá dekorációt (angyalka, harang, ajándékos doboz, gyertya, ilyesmi), és az egészet kinyomtattam A4-ben, és beleragasztottam egy fényképalbum belső lapjára. Olyat választottam, aminek az elejébe 2 képet kell rakni. Volt a barátnőmről gy kép, ahogy fekszik a főben, és felfelé néz. én csináltam magamról egy olyat, amin lefelé nézek. Ezt értelemszerűen helyeztem el az album elejére. :) Előhívattam egy csomó képet az addigi évek terméséből, és berakosgattam. Azóta is raktunk már bele pár képet. Ez volt az egyik legösszetettebb ajándékom eddig. :)

Fiú létemre varrtam neki egy macit, és persze megkapta a könyvet is, amiből készült.

Szintén wordben csináltam egy egyedi naptárt, elég jól sikerült. Fotóminőségbe kinyomtattam, és bespiráloztattam, mint egy igazi naptárt.

Írtam egy szerelmes verset a Ha én rózsa volnék analógiájára. Ezt szintén wordben szerkesztettem. Csináltam neki szívecskés keretet, és raktam mellé közös képeket. Kinyomtattam A3-asban, és beleraktam egy hozzá illő keretbe. Ez is nagy siker volt.

Más most hirtelen nem jut eszembe. Ezek voltak az "egyedi" ajándékaim.

2012. jan. 10. 19:02
 12/12 anonim válasza:
Örök hűséget :))
2012. jan. 11. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!