Hány éves korig kap mikulás csomagot a gyereketek?
26 éves vagyok,van egy 4 éves lányom. Hétvégén anyum és öcsém eljöttek hozzánk,anyunak hajat festettem öcsém meg megcsinálta a laptopot nekem szivességből.
Mikor elmentek akkor vettem észre hogy a mikulás csomagok amit kapott lányom szinte az összes eltünt. Ott voltak abba a szobába ahol a laptopot csinálta öcsém,meg lányom is sokat volt benn mert érdekelte mit csinál. Kérdeztem a lányom h meg etted az összes csokit? Mondta hogy nem,az öcsém ette meg meg rakott el is magának. Lányom szomorú is mert mondtam neki be kell osztani mindig csak 1 kicsit ehet,és most már nincs mit beosztani.
Felhivtam tesómat h megkérdezzem ő meg jó formán lebunkozott engem is anyámat is mert ő is gyerek,ő nem kapott semmit persze h leveszi ani neki jár,így is a lányom kapott vagy 5 csomagot ő csak azt ette meg amit a mi anyántól kapott.
Kapott az oviba,tőlem,anyutól,keresztszüleitől.
Öcsém 22 éves és a 4 éves gyerek elöl eszi meg a csonagot
Bármeddig kaphat. Elmúltam 30 és én is kapok mikuláskor egy-egy csokit, szülőktől, férjemtől, még munkatársaktól is :)
Itt nem ezzel van a gond. Hanem, hogy szó nélkül elvette, megette azt, ami nem az övé.
Nálunk ez a mai napig működik, mindenki kap mindenkitől, és mindenki ad mindenkinek mikulás csomagot.
Én 34/N vagyok, a tesóm 28/F és anyukánk 53.
De a te tesód egy igazi paraszt, nem ti hibáztatok.
"A gyereked meg negmondhatta volna a nagybácsinak, hogy mondjuk csak két csokit ehet."
:-O
Mert szerinted úgy kell arra nevelni egy gyereket, hogy kínáljon meg másokat is, hogy de mindig mondja be, hogy ki mennyit vehet a tálból? Te így kínálsz másokat?
"a gyereknek meg pótolod a csokikat"
Utólag pótolt csoki már nem a Mikulástól van. Egyáltalán nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!