Hány éves korig kap mikulás csomagot a gyereketek?
26 éves vagyok,van egy 4 éves lányom. Hétvégén anyum és öcsém eljöttek hozzánk,anyunak hajat festettem öcsém meg megcsinálta a laptopot nekem szivességből.
Mikor elmentek akkor vettem észre hogy a mikulás csomagok amit kapott lányom szinte az összes eltünt. Ott voltak abba a szobába ahol a laptopot csinálta öcsém,meg lányom is sokat volt benn mert érdekelte mit csinál. Kérdeztem a lányom h meg etted az összes csokit? Mondta hogy nem,az öcsém ette meg meg rakott el is magának. Lányom szomorú is mert mondtam neki be kell osztani mindig csak 1 kicsit ehet,és most már nincs mit beosztani.
Felhivtam tesómat h megkérdezzem ő meg jó formán lebunkozott engem is anyámat is mert ő is gyerek,ő nem kapott semmit persze h leveszi ani neki jár,így is a lányom kapott vagy 5 csomagot ő csak azt ette meg amit a mi anyántól kapott.
Kapott az oviba,tőlem,anyutól,keresztszüleitől.
Öcsém 22 éves és a 4 éves gyerek elöl eszi meg a csonagot
Jövőre adjál neki egy csomagot. Ez lesz ha a másik gyerek le van ejtve.
Nem volt szép dolog ez tény, ő is megkérdezhette volna hogy ehet-e.
Kislányt valószínű nem zavarta mert sírva szaladt volna hozzád h eszik a csokiját.
22eves gyerek. Ez oximoron.
Vegyel a gyerekednek egy masikat es engedd el a sztorit.
Még az öcséd bunkóz le téged? :-O :D
Jövőre tartsd őt távol a családodtól egészen addig, amíg még van a mikuláscsomagokból.
Elég paraszt dolog tesódtól, hogy kérdés nélkül elkezd enni bármit, amihez hozzáfér... Pláne, ha az szemmel láthatóan a gyereké. Erről azért beszélgess el vele, hogy ez nem így működik.
Más kérdés, hogy én pl kaptam idén is Mikuláscsomagot, így 38 évesen 😂 De ha nem kaptam volna, akkor sem zabálok fel random dolgokat anyám lakásában.
19 éves fiam is kapott mikulás csokit ,17 fiam és 11 éves lányom is sőt férjem is kapott.
Nálunk nincs korhoz kötve mikulás csokik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!