Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adtok virgácsot a gyerekete...

Ti adtok virgácsot a gyereketeknek, ha rosszul viselkedett?

Figyelt kérdés

2019. nov. 14. 09:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Nem.
2019. nov. 14. 09:03
 2/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem.

Te kapsz valami megszégyenítő ajándékot karácsonyra pl mert szarember voltál párszor az évben?

Minden gyerek rosszalkodik, de pont egy ünnepet elcseszni hogy ilyet dörgöl az ember az orra alá az szánalmas.

2019. nov. 14. 09:12
 3/19 anonim ***** válasza:
31%

Nem.

Az egy hülyeség.

2019. nov. 14. 09:13
 4/19 anonim ***** válasza:
43%

Nem, Az én gyerekem nem rossz. Ok csinál rossz dolgokat, ezért kap is büntetést, vagy elmagyarázom neki mi volt benne rossz. De ezért kiemelni, megalázni, és a rossz viselkedésén lovagolni nem fogunk.

Lehet pont ezért nincsen probléma a gyerekeimmel az oviban sem és máshol sem.

2019. nov. 14. 09:25
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
Az unokahúgomnak minden évben teszek a csoki mellé egy kis virgácsot. Tetszik neki.
2019. nov. 14. 09:38
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Idejétmúlt hülyeség. Mit szólnál hozzá, ha én mondjuk egy zsák szart adnék neked, mert mondjuk kétszer blicceltél augusztusban a BKV-n? Na? Pont ugyanezt éli át egy gyerek. Örülnél neki ha kapnál egy teljesen haszontalan valamit ami még meg is bélyegez, meg is szegyenít?
2019. nov. 14. 09:52
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem mindig volt a mikuláscsomagban, pedig jó kislány voltam, igazából az egy szép arany csokor, szívesen tennék bele én is, ha lehetne kapni, de nem látok sehol. Nem kell ám a gyerek fenekét püfölni vele, ez csak egy szokás, bár ahogy elnézem inkább a múltban működött.
2019. nov. 14. 09:58
 8/19 anonim ***** válasza:
29%

Én is veszek virgácsot, dekoráció, nem a télapó hozza a rossz gyerekeknek, de nekem tetszik. Egyébként is csak rosszul viselkedő gyerek létezik, rossz nem, én igyekszem így mesélni.

Nálunk nincs büntetés, így nem kap büntit semmilyen formában, mi is beszélünk folyton. Ennek ellenére kegyetlen rosszul viselkedik minden nap az oviban, itthon nem, esküszöm még empátiából is kevesebb szorult belé, hiába koptatom a számat 5 éve.

2019. nov. 14. 10:02
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Adok. Nem azért, mert rosszak, hanem mert poén, és ezt ők is tudják. Kisebb korukban is mindig kaptak, akkor az volt a magyarázat, hogy a jó gyerekek csak ajándékot kapnak, a rosszak csak virgácsot, a rosszcsontok meg mindkettőt. És ők rosszcsontok, tudják is magukról.

Egyik évben nem volt virgács, mert nem kaptam sehol, volt is csalódottság.

Ez nem megszégyenítés. Nevelési célból venni viszont tényleg hülyeség.

2019. nov. 14. 10:11
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Kapni szokott. És mindig mondja, hogy szerinte miért kaphatta és oda fog figyelni rá. Nem vettem észre, hogy lelkileg megtört volna. Tudja, hogy ha jól viselkednek a gyerekek ajándékot, ha rosszul, akkor virgácsot kapnak a gyerekek. De több az ajándék, mint a virgács, így nyilvánvaló számára, hogy jól viselkedik, kisebb kihágásokkal.
2019. nov. 14. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!