Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adtok virgácsot a gyerekete...

Ti adtok virgácsot a gyereketeknek, ha rosszul viselkedett?

Figyelt kérdés

2019. nov. 14. 09:03
1 2
 11/19 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Én igen, mert a gyerekek mondtàk, h bàrcsak kapnànak. Szerintük " gyönyörű szép ez az arany színű bot". 😁
2019. nov. 14. 11:14
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Azt hittem már, hogy sosem lesz normális válasz, csak a begyöpösödött, életunt házimámik válaszolnak.

Naná, hogy kap és hasonló magyarázattal, mint az egyik válaszolóé. Hogy rosszcsont. De ajándék mellé természetesen. Imádja 😊

2019. nov. 14. 13:17
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Az enyémek is viccesnek tartják. Pontosan tudják, hogy nem folyton jók. Ahogy nem is folyton rosszak. És jóóó sok ajándékot is kapnak.
2019. nov. 14. 13:19
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Nehogy már egy régi hagyomány is káros legyen a gyerek lelki világára🤦‍♀️egy kicsi díszítés, szép ajándék a mikuláscsomagba, hol megszégyenítés? Komolyan már minden szar káros a mai gyerekek lelki világára?
2019. nov. 14. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én veszek, nem nevelő célzattal, hanem a dekoráció miatt. Ugyanúgy, mint mogyorót és cukor sétapálcát. Igyakszek minden évben szépre megcsinálni. Mikulás zacskóban hagyományosan édességet kap, zokniban kreatív dolgokat (matrica, gyurma, festék stb.) és becsomagolva játékot. Szóval nem hiszem, hogy nagy kárt okoznék egy csokor arany vesszővel. Én gyerekkoromban olyat kaptam, hogy bon-bonok voltak ráakasztva. Odáig voltam érte.
2019. nov. 15. 05:32
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Én mindig kaptam egy kis virgácsot a sok édesség mellé. Persze tudtam, hogy poénnak szánták a szüleim.
2019. nov. 15. 08:46
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Imádtam gyerekként virgácsot kapni a sok csoki mellé :D A mai napig nagyon tetszik, szerintem is olyan szép arany színű ágacskák :D Én pont ezért szerettem volna mindig is kapni.

Amúgy az egyik válaszolónak üzenem, aki nem talált idén, én a t.scoban láttam a minap, hogy van. A díszeknél volt kitéve :) Én tuti fogok tenni a fiam csomagjába az ajándékok mellé. Tudja azt egy gyerek, ha rosszcsont, nem ez fogja gallyra vágni a lelkivilágát vagy, ha igen ott valami nagyobb nevelési baj van és nem a virgács a ludas.

2019. nov. 15. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Aztán jön az ombucmanó:)
2019. nov. 15. 22:59
 19/19 anonim válasza:
100%
Én gyerekkoromban minden évben kaptam. Pedig így visszagondolva, nem is voltam rossz gyerek. Bár nálunk, aki virgácsot kapott, az nem szégyen volt, hanem inkább menő xD
2019. nov. 19. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!