Volt mikulás ünnepség a gyereketek ovijában? Készültek műsorral?
Ma nagyon rosszul esett, hogy a középső csoportos fiamék olyan csúnya műsort adtak elő.
Körbe-körbe sétáltak, azt is néha összekeveredve, egy rudolfos dalra. Nem is énekelték csak rudolf nevét kiabálták.
Mikor kiscsoportos volt akkor olyan szépen énekeltek.
Holnap lesz Mikulas-napozas.
Itt kakaoznak, kalacsot esznek, es jatek. Semmi produkcio. Aztan erkezik a Mikulas hozzajuk.
Tavaly az ovonok adtak nekik elo egy kis meset.
Holnap lesz, jön a Mikulás, a gyerekek elénekelnek pár dalt és kapnak csomagot, ennyi.
Szülők nem is mennek az alkalomra.
Bolhából csinálsz elefántot kérdező.
Családi mikulás volt az ovi torna termében minden csoport előadott valami kis műsort.
Csak az anyák napja zárt nem családi
Nálunk ilyen nincs.(Pont meg akartam kérdezni, hogy honnan tudod mi volt a műsor, talán te voltál a mikulás? Bocsi)
Az oviba délelőtt jön a mikulás egy pár dalt elénekelnek neki közösen. Aztán igazából a mikulásé a főszerep. Név szerint mindenkihez beszél egy picit. Ennyi szerintem elég is, a legtöbben kicsit megszeppennek tőle.
Biztosan megvolt az oka, hogy most nem lészültek. Talán egy járvány miatt az utóbbi odőben 7-8 gyerek váltotta egymást a 23-ból. Az óvónő tuná erre a választ.
Fiaméknál ma lesz.
Nem nyilvános, így nem fogom látni. Azt tudom, hogy énekelnek, meg mondókáznak.
Nálunk is zárt az "ünnepség". A gyerekek kisétálnak a parkba, ahol a Mikulás szánon ülve várja őket. Közösen énekelnek és csomagot kapnak.
Nagyon tetszett a kiscsoportos lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!