3,5 éves gyereketek mennyit alszik éjszaka?
Éjjelente 9-10 órát alszik + oviban 1 órát.
De határozottan kevés neki, a hét második felére már egyre nehezebben kel, egész nap hisztis, fáradt.
Viszont mégsem tudom korábban letenni, fél-egy óra szenvedés mire este elalszik. Egy idő után már a fáradtságtól hisztizik, néha már nem tudom mit mondjak neki.
Ha otthagyom akkor üvölt és szétveri a szobát és felébreszti a kistesót. Ha pedig ott vagyok akkor akármit mondhatok vagy tehetek, csak nem alszik hanem dumál és játszik.
Mennyit alszik hasonló korú gyereketek?
Oviban másfél óra. Itthon nem alszik délbe. Max kocsiban (autó) ha megyünk valamerre,akkor fél órát.
Este 9-töl reggel 7-ig alszik kb.
És nekem önállóan alszik el a szobájába. Tesóra se ébred,bár ő nálunk alszik kiságyba,két és fél hetes.
Első voltam.
Este fél 9-től reggel fél 7-ig alszik, az óvodában viszont nem mindig.
Itthon hétvégente nem alszik.
10-töl 8-ig alszik, délután már 2 eves kora óta nem hajlando. Az esti elalvàs mindig nehezen ment, annyira aktív hogy nem akar aludni.
Én rászólok, hogy csukja be a szemét és ne ficànkoljon, àltalàban bevàlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!