Áll még nálatok a karácsonyfa?
Mi már leszedtük róla a díszeket 6-án és kitettük a házunk elé, de egyes rokonaimnál még mindig áll és elmondásuk szerint február végéig biztosan állni fog (igaz, műfenyőjük van).
Nálatok megvan-e még a karácsonyfa és teljes pompájában ragyog?
Vagy már ti is megszabadultatok tőle?
Mi régen nagyon sokáig meghagytuk, mert sajnáltuk, de néhány éve átálltunk arra a fura szokásra, hogy december elsején feldíszítjük (műfenyőnk van) így egész decemberben csodálhatjuk, amíg tart az ünnepváró időszak, január elejére pedig már annyira kicsodáltuk magunkat, hogy nem sajnáljuk leszedni.
Végül is az ablakok és a kirakatok is egész decemberben karácsonyi fényekben pompáznak, akkor miért ne lehetne fa is már akkor? :)
(Azért hozzá kell tennem hogy idén pont nem állítottunk fát, mert most van két kismacska, akik elég szeleburdi időszakukat élik jelenleg.)
Műfenyőnk van, de mi leszedtük 6-án.
Imádom a karácsonyt, és a karácsonyfa is szép éke a háznak, de az ünnep varázsához tartozik. Azokat sem értem, akinek advent elejétől áll a fája, meg azokat sem, akiknek húsvétig megvan.
Persze, mindenki úgy csinálja, ahogy jólesik, de nekem azzal elvesztené a varázsát. :)
Ugyanígy az egyéb lakásdíszek (ajtódísz, koszorú, fényfüzérek) is elcsomagolásra kerültek 6-án, hogy adventkor újra ünnepi díszbe öltözhessen majd a lakás. Egyedül a hóspray maradt meg az ablakon, nem volt még lelki erőm nekiállni takarítani. :)
Tegnap szedtem le és vittem ki.
Múlthéten nagyobb karácsonyi hangulat volt, mint decemberben. Volt hideg, hó és szabadnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!