Mi már leszedtük róla a díszeket 6-án és kitettük a házunk elé, de egyes rokonaimnál még mindig áll és elmondásuk szerint február végéig biztosan állni fog (igaz, műfenyőjük van).
Nálatok megvan-e még a karácsonyfa és teljes pompájában ragyog?
Másfél hete már nem áll. Feleslegesnek tartottuk kerülgetni.
2019. jan. 14. 11:22
3/24 anonim válasza:
Hétvégén akartuk leszedni, de nem volt rá időnk. Szerintem szerdán szedjük le (akkor lesz időm). Világosban, távolról már kissé kornyadt, de sötétben kivilágítva és közelről még nem látszik rajta. Nem szoktuk 6-án leszedni, kb. hónap közepén szoktuk.
2019. jan. 14. 11:39
4/24 anonim válasza:
Nálunk nagyon sokáig meg van mindig. Volt hogy február végén szedtük le. Olyan helyen van ahol nem kell kerülgetni de szépen bevilágítja a folyosót.
2019. jan. 14. 12:16
5/24 anonim válasza:
Én is lebontottam már.
2019. jan. 14. 12:57
6/24 anonim válasza:
Nekünk is megvan még. Igazi fenyő, nem mű. Vízben áll, nem is nagyon hullik még.
2019. jan. 14. 15:19
7/24 grafno válasza:
Vizkeresztkor szoktak leszedni a karacsonyfat. Ehhez tartom magam.
2019. jan. 14. 15:43
8/24 anonim válasza:
Műfenyőnk van, de 7-én leszedtem. Igaz, hogy mi nem csak 24-én dízítettük fel, hanem egy héttel előtte, én jobban szeretem előtte hamarabb feldíszíteni, mert az ünnep előtt jobban rá vagyok hangolódva a karácsonyra. Újév után már inkább a tavaszt várom, nem a karácsonyi emlékekre gondolok.
2019. jan. 14. 15:50
9/24 anonim válasza:
A miénk eldőlt.
2019. jan. 14. 15:59
10/24 anonim válasza:
Megértem azokat, akik már leszedték és kidobták a fát. (Nálunk még áll, jobb fajta műfenyő.) Idősebbek vagyunk, így kényelmesebb, 2-3 éve van csak mű, de a jobb minőségűből. Egyszer kell megvenni.
Amit nem értek meg sosem: a gyönyörű, kb. 12-15 ezres fenyőfa már karácsony másnapján ki van dobva. Én biztos gyönyörködnék még benne egy-két hétig. Igaz, hogy semmi közöm hozzá, ki mikor szedi le és dobja ki a csodaszép fát, de ezen mindig megrökönyödök, amikor ilyet látok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!