Szerintetek hülyeség lenne december közepén feldíszíteni a fát?
Neee
Azt 24-én kell akkor is ha imádod!
Ha már most feldiszited akkor 24re már nem lesz újdonság..
Én mindig 23-án díszítek, akkor van erre idő, előtte sincs erre idő akármennyire is itt a hangulat, 24-én meg főleg nem amikor sütünk, főzünk, amit kell elpakolunk, meg én akkor szoktam kora reggel még tűzifát vágni és behordani hogy az utána lévő 2-3 napba ne kelljen, egyrészt azért hogy ne zavarjam vele az ünneplő szomszédokat, másrészt akkor mi is megyünk, vagy jönnek, pihenünk stb...
Én mindig úgy szoktam hogy 23-án délelőtt nappaliba megcsinálom a helyet a fának, szépen felállítom, az égősorokat feldobom rá, párom feldíszíti úgy ahogyan ő kitalálta, mert én az idő alatt a házat díszítem fel, meg kiteszem a fényeket ami nekem órákba szokott telni. Aztán késő délutánra ha végeztünk akkor csomagoljuk be az ajándékokat, meg előkészülünk másnapra sütésre, főzésre stb...
Nézd, akármikor feldíszítheted, jogod van hozzá. Én nem értem, miért kéne 23-án vagy 24-én díszíteni, amikor hetekkel korábban is lehet :)
Mondjuk én képes lennék január harmadikán is fát díszíteni, ha karácsonykor nem lenne hozzá kedvem...
Nem szoktam megunni a dolgokat, csak mert pár hétig, hónapig vagy évig kint vannak, egyszer telepakoltam fluoreszkáló halloweeni stickerekkel a házat, azóta is élvezem, pedig volt már vagy 2 éve.
A teljes karácsonyi dísz nekem kicsit útban van, az csak pár hétig van kint, a girlandok 1-2 hónapig, a fényfüzérek tovább s karácsonyi dalokat úgy novembertől februárig hallgatok.
Neked kell tudnod, illúzióromboló-e korábban a karácsonyfa vagy pont hogy így tudod kellően kiélvezni, ráhangolódni az ünnepre.
Próbáld ki.
Ha beválik, nálatok ez lesz a hagyomány.
Ha nem, akkor jövőre változtatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!