Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mennyire csalódott az...

Ki mennyire csalódott az ajándékokban?

Figyelt kérdés

A karácsony a szeretet és az ajándékozás ünnepe. Sokszor fordul elő, hogy listát írnak, mondják, hogy ki mot szeretne, ezek ellenére kap valami olyat ami nem szükséges.

Én ruhákat kaptam csak. Nagyon csalódtam, mert mondtam, hogy szükségem van egy új rajztáblára, mert teljesen tönkrement 3 év után. Esetleg a Dragon Age: Origins-t kérném ami 5 euro Steamen. Hát nem. Kapok a már alig elférő ruhák mellé mégtöbbet. Nem baj, mosolygok míg itthon más kap 10 ajándékot (megint).

18/L

2017. dec. 25. 03:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Kaptam egy 15.000 forintos utalványt egy olyan boltba, ahol én nem tudok vásárolni. Ha nem sikerül készpénzre elcserélni az ünnepek után senkivel, akkor gyakorlatilag megy a kukába, és nem kaptam semmit.
2017. dec. 25. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi évek óta nem ajándékozunk, így csalódás sincs. Én állítottam le, mert nagyon elegem lett (na akkoriban voltak csalódások az ajándékokban). Azóta minden olyan "könnyebb" lett.
2017. dec. 25. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
39%
18 éves vagy, mehetsz dolgozni azért, ami kell.
2017. dec. 25. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
#13 látom nem sikerült megérteni, hogy a saját pénzét nem költheti...
2017. dec. 25. 15:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

# 6/14 Időpont ma 09:36

Az pont a szeretet hiánya, ha valaki elmondja akár többször is hogy neki szüksége lenne valamire, és a szülő egyik fülén bemegy, a másikon ki, mert nem érdekli, aztán Karácsonykor vesz egy pulcsit, valószínűleg ugyanannyit rákölt mint amibe az említett készlet kerülne, s aztán jó szülőnek tartja magát, mert az "árvaházban a banánnak is örülnek"...

Nem tudom, hogy annak miért kell örülni ha a szülő tojik magasról a gyerekre.

2017. dec. 25. 15:22
 16/17 anonim válasza:
22%

"A karácsony a szeretet és az ajándékozás ünnepe" abban igazad van hogy a szeretet ünnepe, de abban nincs hogy az ajándékozásé is :D az emberek azért ajándékoznak mert amikor Jézus amikor megszületett, ajándékokat kapott. Ezért az emberek úgy gondolták ők is ajándékozni fogják egymást és ez a mai napig megmaradt :) Én nem csalódtam, anyámék tudják hogy új BMX-et rakok össze ezért 20.000ft-ot meg édességet kaptam amivel én maximálisan meg vagyok elégedve :) az viszont bánt hogy nem lehet együtt a család összes tagja idén karácsonykor

16/F

2017. dec. 25. 15:29
 17/17 anonim válasza:
60%
Figyelj... Én kaptam egy új BMW 340i-t, pedig M3-at akartam. Csöndbe legyél
2017. dec. 29. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!