Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódott, bizalmatlan férfit hogyan kell kezelni?
Türelemmel és szeretettel.
Én nem biztam a férfiakban(több is eljátszotta velem, hogy kb a semmiből dobott)
A pasim nem ilyen férfi, ezt idővel bizonyította, nagyon szeret.
És már tudom, hogy ő sose tenne velem ilyet. Ha szét is megyünk, akkor az nem így fog kinézni. De vele teljesen jól együtt tudunk működni, közösen alkotni.
Ami nekem segített az idő, türelem és szeretet. Viszont ha elkezd veled hisztizni, zsarolni, stb, akkor szólj rá. Ha nem lehet vele kommunikálni, az rossz.
1) nagyon sok türelemmel, megértéssel, szeretettel, gondoskodással, öleléssel és tisztelettel
2) ha ezekkel visszaél, akkor menekülj
Sehogyan, tudod ezek a "férfiak" nullák pl. konfliktuskezelésből, mert minden támadásnak vesznek és "bezárkózás" címén telibeszarják, és lépéseket SEM tezsnek a probléma megbeszélésére, pl.
Exem ugyanilyen "férfi" volt... soha a büdös életben nem kezdek hasonló mentalitású emberrel, mert az nem poén, hogy én teszek a kapcsolatba, keresem a megoldást a problémákra, ő totálisan elzárkózik, mindent támadásnak vesz, majd szakításkor elmond minden szmétnek.
28n
Kedves Hölgyek! Valami anyai ősztön vagy mi az oka annak , hogy kb minden 5.ittani nő lelki gondokkal küzdő pasival kezd?
Nem tűnnek nagyon férfiasnak. Vagy ti is sérűltetek előző kapcsolatotokban ? Mondjuk ki egy nőnek elnézhetőbb ha érzékeny de egy bizonyos szint fölött menekülök.
Kérdező edd meg majd amit főztél. A pasid ki fog virulni meletted. Te kibontod "kikezeled" aztán aut gondolja majd szebb is jobb is akad nálad....Sajtos tapasztalat az ilyen "problémás" lányoknál. Eleinte csak őszinteség szeretet MEGÉRTÉS KELL NEKI, aztán jönnek a további vágyak.
Flörtölgess vele, aztán smárolj más férfival, de úgy hogy ő is lássa, rombold le az önértékelését.
Véletlenül se türelemmel és kedves közeledéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!