Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódott, bizalmatlan férfit hogyan kell kezelni?
Figyelt kérdés
Nem kimondottan velem bizalmatlan (sőt, úgy látom, hogy engem egyre inkább beenged a kis világába), hanem általában az emberekkel. Nem nagyon közeledik senkihez, és ha valakinek csak egyetlen megjegyzése is nem tetszik neki, akkor azonnal még inkább bezárkózik és nem foglalkozik vele többet. A szavaiból azt vettem ki, hogy volt valami kapcsolata, ami miatt ilyen bizalmatlan lett. Szerintetek hogy kellene viszonyulnom hozzá? Megnyílhat nekem idővel? Azt sem tudom, mennyire merjem kérdezgetni, mennyire érezné tolakodásnak, vagy épp érdeklődésnek...2017. dec. 22. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!