Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért akadt ki anya?

Miért akadt ki anya?

Figyelt kérdés
Agnosztikus ateista vagyok, 15 éves. Anyának mondtam, hogy nem kérek karácsonyra semmit se, erre ő kiakadt. Nem értem, hogy emiatt miért kellett felkapni a vizet. Nem ünneplem a karácsonyt, a szeretet ünnepe meg nem az ajándékokról szól.

2017. dec. 22. 20:42
 1/5 anonim válasza:
65%
lol
2017. dec. 22. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Attól még hogy ez a vallásod, családi hagyományaid lehetnek. Pl van ismerősöm akinek a párja muzulmán és karácsonyoznak mert a lány családja szokott. Nincs ebben semmi, nem kell különcködni. Ha sok ilyen agymenésed van akkor nem csodálom hogy anyukád így reagált.
2017. dec. 22. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, csak az ajándékozással nem vagyok megbékélve... Tiszteletben tarthatná, hogy nem szeretem. Inkább vegyen valamit magának.
2017. dec. 22. 21:49
 4/5 anonim válasza:
100%
Értem, hogy nem azért írtad ki a kérdést, hogy alatta leszidjunk, de anyukád csak kedveskedni akart neked. A szülők még szeretnek gondoskodni a 15 éves gyerekükről. Ha nem szeretnél semmit, akkor is mondhatod, hogy szeretetet kérsz, vagy valami ilyen. Te még az anyukád kis lánya/fia vagy az ő szemében.
2017. dec. 23. 12:17
 5/5 anonim válasza:
Szerintem is igazuk van a többieknek. Lehet, hogy anyukád túlreagálta, de mi van, ha ezzel nagyon megbántottad? Szerintem ezt meg kéne beszélnetek. El kéne neki rendesen magyaráznod, hogy pontosan miért is nem kérsz ajándékot, és akkor biztosan megértőbb lenne. Viszont ha nagyon ragaszkodni ahhoz, hogy vegyen neked valamit, nem utasíthatod el élből. Találjatok ki valamilyen kompromisszumot!
2017. dec. 23. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!