Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy telik nálatok dec.24,25,26?

Hogy telik nálatok dec.24,25,26?

Figyelt kérdés

Nálunk 24-én a szűk család ünnepel vagyis a 3 gyerek, a 2 szülő és anyai nagymamám. Nagyszülők közt már csak ő él.

Délelőtt felállítjuk a fát, feldíszítjük. Sütünk, főzünk. Délután elmegyünk a pásztorjátékra és utána ajándékok, vacsora.

25-én apukám hugához megyünk.

26-án mindig a barátom családja jött hozzánk vagy mi mentünk hozzájuk, de nem vagyunk már együtt. Így szerintem maradunk itthon.

2017. dec. 20. 18:50
 1/7 anonim válasza:
24-én délre megyünk a mamáékhoz. Nála előszőr ajándékozunk, majd eszünk. Ott vagyunk én és a tesóm ötig kb( vagyis sötétedésig), anyáék meg kettő körül hazamennek készülődni. Otthon ajándékozunk, aztán társasozunk, vagy valami. Másnap délbe a másik mamámhoz megyünk, bár, ez idén valószínűleg nem így lesz, ugyanis a papám kórházban tölti az idei karácsonyt, így itthon fogunk enni valamit. Utána elmegyünk a dédihez, rokonokhoz, aztán hazamegyünk. Ja, 24-én még megyünk éjféli misére, mert idén bérmálkozok és kötelező. A keddet már viszonylag átlagosan fogjuk tölteni.
2017. dec. 20. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:

24- én késői ebédre (2körül) megyünk anyósomhoz, aki a szomszédban lakik. Ott vagyunk 5-6ig kb, utána megyünk a nővéremékhez, ott vannak a másik nővéremék is és apu is, ilyenkor összesen 11-en vagyunk, nálunk ez a szűk család.

25-én anyósom családjához megyünk, a testvérei között “ki van osztva”, hogy melyik évben ki tartja az ebédet, így 4évente kerül sor ugyan arra az emberre. Ilyenkor sokan vagyunk, kb 25-en és egészen estig ott vagyunk.

26-án pedig a férjem apai nagymamájához megyünk ebédre, este pedig újra össze ülünk az én testvéreimmel sütizni, szerintem most nálunk.

2017. dec. 20. 20:21
 3/7 Clay Morrow ***** válasza:

24.-e általában a főtakarítási nap, édesanyám süt főz, mi pedig a fát díszítjük, éjféli misére megyünk, utána vacspra.

25. délben mise, utána ebéd, kicsit iszogatunk, mindenki végzi a dolgát, punnyad.

26. majdnem ugyanolyan mint 25.-e, édesanyám bátyjának a családja jön át vagy mi megyünk át, viszont az utóbbi években nem mindig jön össze. Eszünk-iszunk, mivel édesapám és az én névnapom is.

2017. dec. 20. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:

24-én délelőtt főzés, este fadíszítés és ajándékozás szűk családban (én, nagyapám, szüleim). Majd ezután vacsora és éjféli mise.

25-én én megyek délelőtt is misére, mert zenélek a kórussal. Délben pedig megyek a barátomhoz családi ebédre. De a családom többi része otthon van 25-26-án is, mert nincs rokonságunk.

2017. dec. 21. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

24 - játszok, csavargok

25 - játszok, csavargok

26 - játszok, csavargok

Kimaradok ebből az idióta proliünnepből és a felesleges stresszből.

2017. dec. 21. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:

24-n együtt vacsorázunk férjemmel és a három kislányunkkal. A fát 23-n este szoktuk díszíteni, amikor a lányok már elaludtak, így reggel van ámulás :). Ajándékozni vacsora után szoktunk.

25-n anyósomékhoz megyünk ebédre, majd vacsira anyukámékhoz.

26-n nagyszüleimhez ebédre, vacsorára pedig férjem anyai nagyszüleihez.

Egy településen lakunk, utazgatnunk szerencsére nem kell.

2017. dec. 21. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

24 kedvesemmel közösen ünneplünk. Reggeli után fözök valamit, sétálunk, sütizünk, aztán este vacsi meg ajándékbontás - fát 23-án állitjuk fel.

25- én valami kaja, csomagolás, aztán éjszaka utazunk haza

26-27-28-án a páromék családjánál leszünk "vidéken"

29-én megyünk az én rokonaimhoz és éjszaka jövünk vissza

30-án vásárlás - Wurst, mutár, lencse, ilyesmi, mert 31-1-jén nincs nyitva semmi.

2017. dec. 22. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!