Ti mit kértetek karácsonyra? És nálatok hogy telik a karácsony?
17/L vagyok :D
Mi 24-én anya testvérével és az ő családjával elmegyünk az anyukájukhoz (tehát nagymamámhoz) és ott maradunk estig (persze itt jön az, hogy "na egyél már még, alig ettél" haha) utána hazamegyünk, jön a jézuska :D Azért jön mert a húgom még abban a korban van, hogy mindenki sunyul a jézuskával kapcsolatban :D Általában leülünk filmezni pont egy másik szobában nem abban ahol a karácsonyfa van... apa kimegy "megnézni a kandallót" és láss csodát pont odakerülnek az ajándékok, nahát ez a jézuska :DD akkor azokat kibontogatjuk, örülünk :DDD másnap apa apukájához papához megyünk apa tesójának családjával és nagymamám testvérével (nagymamám sajnos már nem él) és 25-én valamint 26-án is ott vagyunk :) Ugye itt ismétlődik az ajándékozás és az evés :DDD
Bocsi hogy érthetetlen és túl kimerítő csak nagyon elkapott a karácsonyi hangulat mikor megláttam a kérdés :))
Hát mivel téli szünet így 23-án elég sokáig fent szoktam lenni éjszaka 1-2-ig. A keresztapámék 21-22-ke körül jönnek egy olyan villámlátogatásra. Nagyit elviszik mert nálunk lakik és anyukám testvére magához viszi 26-27-ig, utána hazahozzák. Szóval 24-én 9:30-10:30 között kelek. Már előre megnézem mik lesznek a tv-ben reggel. Általában az m1-et nézem mert ott jó régi karácsonyi filmek vannak :) 11 körül apa behozza a karácsonyfát, vagyis ink már ébredésem előtt behozza. Mire vége a filmnek addigra ő a díszeket felrakja, majd a film végén behozom a szobámba a szaloncukrokat meg a kampókat és rájuk aggasztom. Felrakjuk. Aztán egy kicsit gépezek, meg szimatolgatok :D (sütik, ételek illatát) konyhába szól a rádió karácsonyi zenék, hírek stb. 15-16 körül "vacsora" Aztán este 6 körül odaadjuk anya,apa és én egymásnak az ajándékot, megnézzük de nem bontjuk ki hanem a többihez rakjuk a fa alá. 25-én ebédre jönnek a nővéremék (a sógorom és az 1 éves fiuk) ők itt alszanak vagy 26-án vagy 27-én mennek (24-én a sógorom anyukájánál vannak), még 25-én ebédre jönnek a bátyámék (ő és a felesége). Este ajándékozás, tv-zés, beszélgetés. 26-án délután jönnek a másik nővéremék (a férje, és 3 fia) ők mindig este 21 körül hazamennek, aztán így maradunk estére megint 3-an. Nézek egy kis tv-t, gépezek, mindig kimegyek nézem a szép fát és elgondolkodok, hogy már megint eltelt egy karácsony :( aztán éjszaka 1 körül lefekszem.
bocsi ha sok lett.
Én amúgy sose kérek semmit. Tudom mit adnak. Pénzt+spray, tusfürdő. ÉS ez jó, mert szeptemberig kitart a tusfürdő, igaz a spray csak nyárig jó esetben. :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!